Αρχική >> Τρόποι πληρωμής & Εξόφλησης παραγγελιών

Τρόποι πληρωμής & Εξόφλησης παραγγελιών

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με τους εξής τρόπους:

1. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος:

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής.
Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης και ισχύει για ποσά έως 1500€ (Λόγο του ότι απαγορεύονται οι λιανικές πωλήσεις άνω των 1500€ Βάση του φορολογικού νόμου 3842/2010)

Για παραγγελίες άνω των 900€ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή.

Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται με επιβάρυνση 3€.

2. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας:

Για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών το www.kdtools.gr συνεργάζεται με την Eurobank τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με κανέναν τρόπο δεν μας κοινοποιούνται καθώς εκκαθαρίζονται αυτόματα και πραγματοποιούνται εξολοκλήρου στο περιβάλλον της Eurobank, το www.kdtools.gr λαμβάνει μόνο μήνυμα εάν η πληρωμή σας έγινε δεκτή.

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η Eurobank χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας,

Το SSL (Secure Sockets Layer), έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες - και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά

3. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό:

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδώσουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

• Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση"

• Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

Δικαιούχος: Αφοι Διονυσατου Ο.Ε.


eurobank
Eurobank: 00260202380201529307 (IBAN:GR 5302602020000380201529307)
Τράπεζας Πειραιώς
Τράπεζα Πειραιώς: 5102089575457 (IBAN: GR 9401721020005102089575457)
Alpha Bank
Τράπεζα Alpha Bank: 251002002009121 (IBAN: GR 4201402510251002002009121)
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας. (Είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.)
Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά (με την αποστολή φαξ ή με τηλεφωνική επικοινωνία) προκειμένου να προχωρήσουμε στην ετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας σας.

4. Με τη χρήση δωροεπιταγής:

Προσθέτετε στο καλάθι αγορών τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε. Στη σελίδα ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής Δωροεπιταγή, συμπληρώνετε τον κωδικό της δωροεπιταγής και κάνετε κλικ στο κουμπί.

5. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας:

Κάντε την παραγγελία σας από το www.kdtools.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

6. Πληρωμή με PayPal

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω ενός από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής σε διεθνές επίπεδο. Με την ολοκλήρωση της αγορά σας, θα συνδεθείτε στον ιστότοπο του PayPal ώστε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Η χρήση πληρωμής με PayPal έχει επιπλέον επιβάρυνση 2.5%