Αρχική >> Εργαλεία-Μηχανήματα Κήπου-Αγρού >> Μηχανήματα Ελιάς >> Μεταφορικό καρότσι YAMASTIK YAMAWAGON 4×4

Μεταφορικό καρότσι YAMASTIK YAMAWAGON 4×4

Μεταφορικό καρότσι YAMASTIK YAMAWAGON 4×4
YAMAWAGON 4×4 YAMAWAGON 4×4 YAMAWAGON 4×4 YAMAWAGON 4×4

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  

Μεταφορικό καρότσι YAMAWAGON 4×4 (Διατίθεται και με δυναμό ISKRA για τρεις βέργες)

Δοκιμασμένο στις πιο ακραίες συνθήκες και αξιόπιστο όσο κανένα άλλο, το αυτοκινούμενο μεταφορικό καρότσι 4 x 4 Yamawagon (Γιαμαβάγκον) της YAMASTIK είναι ο νέος ακούραστος συνεργάτης σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής  σε συνδυασμό με τα άριστα υλικά εγγυώνται αποδεδειγμένα εδώ και 20 χρόνια την απρόσκοπτη και αποδοτική λειτουργία του.
 
ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ
 
Ειδικά σχεδιασμένο για κάθε αγροτική και μη εργασία, αποτελεί ένα εξαιρετικό πολυεργαλείο για τη μεταφορά ξύλων, μπαζών, τούβλων, νερού, λιπασμάτων, κηπευτικών, αλλά και για τη συγκομιδή του ελαιοκάρπου, το ράντισμα, το ξεπέτρισμα, το ξεχορτάριασμα και πολλά άλλα.
Όποια και αν είναι η εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, το YAMAWAGON θα αποτελέσει τον πιο σκληροτράχηλο και μαχητικό συνεργάτη που είχατε ποτέ!
 
Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΔΑΦΟΣ
 
Το αυτοκινούμενο μεταφορικό καρότσι 4×4 Yamawagon (Γιαμαβάγκον) της YAMASTIK, αποτελεί την λύση για κάθε έδαφος/ terrain.
Επίπεδο ή επικλινές, για ανηφορική ή κατηφορική πορεία, σε πέτρες, βότσαλα, φρεσκοσκαμμένα χώματα ή λασπωμένα εδάφη, το 4×4 Yamawagon είναι σε θέση να μεταφέρει το φορτίο σας με ταχύτητα, ευκολία και τη μέγιστη ασφάλεια για τον χειριστή.
 
Προδιαγραφές

 
ΣΑΣΜΑΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
 
Το YAMAWAGON 4×4 κατασκευάστηκε ώστε να κινείται προς αμφότερες κατευθύνσεις (εμπρός-πίσω), με τη χρήση ενός και μόνο μοχλού, που βρίσκεται στο τιμόνι.
 
Για ευκολότερη και ασφαλέστερη χρήση, ειδικά σε ανηφορικά τμήματα, συνιστάται η οδήγηση με όπισθεν, ώστε ακόμα και σε πολύ δύσβατα εδάφη το όχημα να ακολουθεί τον χειριστή χωρίς κίνδυνο και χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλει προσπάθεια ο ίδιος.
 
 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
 
Το «έξυπνο» σύστημα διεύθυνσης με χρήση μπιλιοφόρων, που έχουμε αναπτύξει και εφαρμόσει, καθιστά την οδήγηση του YAMAWAGON 4×4 ευχάριστη, ξεκούραστη, με ακρίβεια στην κίνηση και μεγάλη αξιοπιστία.
 
Διαθέτει σύστημα «επιλεκτικής τετρακίνησης», στο οποίο η επιλογή  μεταξύ 4Χ4, 2Χ4, 0Χ4 γίνεται πολύ απλά και γρήγορα με σύστημα εμπλοκής/απεμπλοκής σε κάθε τροχό. Η  ρυμούλκησή του με κοτσαδόρο, όπου αυτό επιτρέπεται, γίνεται απλά ξεμπλοκάροντας όλους τους τροχούς (0Χ4).
 
 
ΜΠΑΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΪΛΕΡ
 
Η μπάρα εξαρτημάτων τοποθετείται στο πίσω μέρος του YAMAWAGON 4×4 και είναι πολύ χρήσιμη για  την προσαρμογή μεγάλου αριθμού παρελκόμενων εξαρτημάτων για πρόσθετες εργασίες, όπως αφαίρεση πετρών ή χόρτων, δημιουργία αυλακώσεων για φύτευση και πολλά άλλα.
 
Η μπίλια κοτσαδόρου του δίνει τη δυνατότητα προσάρτησης ρυμουλκούμενου τρέιλερ για ακόμα μεγαλύτερο όγκο φορτίων, με δυνατότητα επιλογής επίπεδης ή βαθειάς σκάφης.
 
 
ΣΑΣΙ - ΚΑΡΟΤΣΑ
 
Το σασί κατασκευάζεται και συναρμολογείται στο εργοστάσιο μας από υλικά κατασκευών βαρέως τύπου σε ειδικά τυποποιημένες καλίμπρες, ώστε να προσφέρουν σταθερά την προκαθορισμένη ακρίβεια, στιβαρότητα και αντοχή στο χρόνο σε όλες τις συνθήκες εργασίας.
 
Στη βασική έκδοση η καρότσα είναι επίπεδη πλατφόρμα με κάγκελο μπρος-πίσω. Διατίθεται με ανοιγόμενα μεταλλικά ή ξύλινα συρταρωτά παραπέτια, αλλά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί οποιαδήποτε τροποποίηση ανάλογα με την ανάγκη κάθε διαφορετικής εργασίας.
 
 
ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΡΟΤΣΑ
 
Η ικανότητά του να μεταφέρει βαριά φορτία σε συνδυασμό με την ανατρεπόμενη καρότσα στον προαιρετικό εξοπλισμό, καθιστούν το Υamawagon το ιδανικό όχημα για εργασίες τόσο στην εξοχή όσο και μέσα στην πόλη.
 
Ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία όπως πλατείες, σοκάκια και οπουδήποτε αλλού τα ογκώδη μεταφορικά οχήματα δεν μπορούν να πλησιάσουν για να ξεφορτώσουν, το YAMAWAGON τα καταφέρνει!!!
Διατίθεται με μηχανοκίνητη ή υδραυλική ανατροπή.
 
 
ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ
 
Χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, με ελάχιστη προσπάθεια και σε πολύ λίγο χρόνο το YAMAWAGON 4×4  μετατρέπεται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψεκασμού, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και ενώ κινείται!!!
 
Η τριεμβολική αντλία ψεκαστικού, η δεξαμενή των 250lt, η ανέμη με το λάστιχο  και τα μπεκ αυτόματου ή μη ψεκασμού, όλα μαζί ή και χωριστά αποτελούν τα επιμέρους τμήματα ώστε να μεταμορφώσετε το YAMAWAGON 4×4 σε ένα ακαταμάχητο ψεκαστικό μηχάνημα.
 
 
ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ
 
Τοποθετείται κάτω από την καρότσα σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο, ώστε να διευκολύνει την  προσβασιμότητα στον χειριστή, ενώ παράλληλα είναι προστατευμένη από τις συνθήκες του περιβάλλοντος.
 
Η γεννήτρια χαμηλής τάσης 14-27 VDC 100Α προορίζεται για χρήση έως και πέντε ελαιοραβδιστικών συγχρόνως. Είναι απόλυτα συμβατή για χρήση με κάθε ηλεκτρικό μηχάνημα της εταιρείας μας, καθώς επίσης και με κάθε ηλεκτρική συσκευή συνεχούς ρεύματος ανάλογων  προδιαγραφών λειτουργιάς.
 
 
ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.
 
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ YAMASTIK
Το εργοστάσιο της Yamastik, στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένο με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας και λειτουργίας των προϊόντων διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα CE σε όλα τα προϊόντα της και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις Διεργασίες Παραγωγής, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Μοντέλο: Yamawagon 4x4
 • Κατασκευαστής: Yamastik
 • Τύπος: 4x4 Αυτοκινούμενο μεταφορικό καρότσι
 • Σασμάν ταχυτήτων: Εμπρός / Πίσω
 • Επιλογή κίνησης: 0x4 (τρέιλερ), 2×4, 4×4
 • Ταχύτητα: έως 4 Km/h
 • Καθαρό βάρος: 120 kg
 • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο: 400 kg
 • Διαστάσεις: M x Π x Υ : 163 x 84 x 94 cm
 • Τροχοί: 4 x 4.00 – 10
 • Γεννήτρια χαμηλής τάσης: 12-27Volt, 55-100A (προαιρετικά)
 • Ψεκαστικό σύστημα: Χειροκίνητο ή Αυτόματου ψεκασμού (προαιρετικά)
 • Καρότσα φόρτωσης: Επίπεδη Πλατφόρμα (δυνατότητα επιλογής)
 • Διαστάσεις πλατφόρμας: M x Π x Υ : 112 x 71 x 3 cm
 • Παραπετα: 30cm (προαιρετικά)
 • Σύστημα ανατροπής: Χειροκίνητο ή Υδραυλικό (προαιρετικά)
 • Γωνία ανατροπής: 45o
 • Κινητήρας βενζίνης: Subaru ΕΧ17 (5,7Hp ) (δυνατότητα επιλογής)
 • Σύστημα εκκίνησης: Αυτόματη χειρόμιζα
Κωδ. Προϊόντος Yamastik-Yamawagon
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν Παραγγελίας
 
Τελική Τιμή: 1.750,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Συγχαρητηρια.Πιστευω ότι μόνο εσείς θα μπορούσατε να παραδωσετε την γεννήτρια kipor με βαρος 310 κιλά εντελώς δωρεάν στις Σέρρες. Είσαστε πολύ πολύ επαγγελματίεςΕυχαριστώ θερμα

Γεωργίου Νίκος

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Άριστη εξυπηρέτηση. Η παραγγελία μου έγινε online στην Αθήνα και η παραλαβή του προϊόντος μετά από 3 ώρες!

Δημήτρης Δημογιάννης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Η καλύτερη τιμή στην αγορά και από τις καλύτερες εξυπηρετήσεις. Απόλυτα ευχαριστημένος !!!!

ΚΩΣΤΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Προχθές παρήγγειλα, ................ χθές παράλαβα !!! Είστε πραγματικά ασυνήθιστα γρήγοροι για τα ελληνικά δεδομένα . Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί σας και είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση ... Θα παρακολουθώ και τις τιμές σας .Ευχαριστώ ....

Αθανάσιος Σταυρίδης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Βρηκα το κατάστημα από το site κ πήγα για αγορά από εκεί γιατί μένω κοντά. Πολύ ενημερωμένο, με μεγάλη ποκιλία, εξαίρετη εξυπηρέτηση, ευγένεια και χαμόγελο. Συγχαρητήρια!

Άρης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Έκανα παραγγελία στο kdtools με παραλαβή από την έδρα τους επειδή μένω κοντά. Αυτό που είδα δεν το έχω ξαναδεί ποτέ! Εχουν απίστευτο στοκ και εξυπηρετούν τους πελάτες με i-pad, apple tv και είναι όλο οθόνες. Πολύ hi-tech εξυπηρέτηση και super τιμές.

toolboy

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Εξυπηρετικότατοι, αξιόπιστοι και πολύ γρήγοροι.

John Maroudis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Αφορά αγορά πιστολέτου makita Hr 2611ft στη χαμηλότερη τιμή και με δωρεάν μεταφορικά.Τα παιδιά είναι επίσημοι συνεργάτες της makita και μου βρήκαν και ανταλλακτικά original makita , για εργαλεία που είχα,και όλοι μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν.Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσω!

Greatal

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Θρυμματιστής YAMASTIK YAMACHIPPER VR35 AUTO
Θρυμματιστής YAMASTIK YAMACHIPPER VR35 AUTO