Αρχική >> Εργαλεία-Μηχανήματα Κήπου-Αγρού >> Μηχανήματα Ελιάς >> Μεταφορικό καρότσι YAMASTIK YAMAWAGON 4×4

Μεταφορικό καρότσι YAMASTIK YAMAWAGON 4×4

Μεταφορικό καρότσι YAMASTIK YAMAWAGON 4×4
YAMAWAGON 4×4 YAMAWAGON 4×4 YAMAWAGON 4×4 YAMAWAGON 4×4

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  

Μεταφορικό καρότσι YAMAWAGON 4×4 (Διατίθεται και με δυναμό ISKRA για τρεις βέργες)

Δοκιμασμένο στις πιο ακραίες συνθήκες και αξιόπιστο όσο κανένα άλλο, το αυτοκινούμενο μεταφορικό καρότσι 4 x 4 Yamawagon (Γιαμαβάγκον) της YAMASTIK είναι ο νέος ακούραστος συνεργάτης σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής  σε συνδυασμό με τα άριστα υλικά εγγυώνται αποδεδειγμένα εδώ και 20 χρόνια την απρόσκοπτη και αποδοτική λειτουργία του.
 
ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ
 
Ειδικά σχεδιασμένο για κάθε αγροτική και μη εργασία, αποτελεί ένα εξαιρετικό πολυεργαλείο για τη μεταφορά ξύλων, μπαζών, τούβλων, νερού, λιπασμάτων, κηπευτικών, αλλά και για τη συγκομιδή του ελαιοκάρπου, το ράντισμα, το ξεπέτρισμα, το ξεχορτάριασμα και πολλά άλλα.
Όποια και αν είναι η εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, το YAMAWAGON θα αποτελέσει τον πιο σκληροτράχηλο και μαχητικό συνεργάτη που είχατε ποτέ!
 
Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΔΑΦΟΣ
 
Το αυτοκινούμενο μεταφορικό καρότσι 4×4 Yamawagon (Γιαμαβάγκον) της YAMASTIK, αποτελεί την λύση για κάθε έδαφος/ terrain.
Επίπεδο ή επικλινές, για ανηφορική ή κατηφορική πορεία, σε πέτρες, βότσαλα, φρεσκοσκαμμένα χώματα ή λασπωμένα εδάφη, το 4×4 Yamawagon είναι σε θέση να μεταφέρει το φορτίο σας με ταχύτητα, ευκολία και τη μέγιστη ασφάλεια για τον χειριστή.
 
Προδιαγραφές

 
ΣΑΣΜΑΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
 
Το YAMAWAGON 4×4 κατασκευάστηκε ώστε να κινείται προς αμφότερες κατευθύνσεις (εμπρός-πίσω), με τη χρήση ενός και μόνο μοχλού, που βρίσκεται στο τιμόνι.
 
Για ευκολότερη και ασφαλέστερη χρήση, ειδικά σε ανηφορικά τμήματα, συνιστάται η οδήγηση με όπισθεν, ώστε ακόμα και σε πολύ δύσβατα εδάφη το όχημα να ακολουθεί τον χειριστή χωρίς κίνδυνο και χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλει προσπάθεια ο ίδιος.
 
 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
 
Το «έξυπνο» σύστημα διεύθυνσης με χρήση μπιλιοφόρων, που έχουμε αναπτύξει και εφαρμόσει, καθιστά την οδήγηση του YAMAWAGON 4×4 ευχάριστη, ξεκούραστη, με ακρίβεια στην κίνηση και μεγάλη αξιοπιστία.
 
Διαθέτει σύστημα «επιλεκτικής τετρακίνησης», στο οποίο η επιλογή  μεταξύ 4Χ4, 2Χ4, 0Χ4 γίνεται πολύ απλά και γρήγορα με σύστημα εμπλοκής/απεμπλοκής σε κάθε τροχό. Η  ρυμούλκησή του με κοτσαδόρο, όπου αυτό επιτρέπεται, γίνεται απλά ξεμπλοκάροντας όλους τους τροχούς (0Χ4).
 
 
ΜΠΑΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΪΛΕΡ
 
Η μπάρα εξαρτημάτων τοποθετείται στο πίσω μέρος του YAMAWAGON 4×4 και είναι πολύ χρήσιμη για  την προσαρμογή μεγάλου αριθμού παρελκόμενων εξαρτημάτων για πρόσθετες εργασίες, όπως αφαίρεση πετρών ή χόρτων, δημιουργία αυλακώσεων για φύτευση και πολλά άλλα.
 
Η μπίλια κοτσαδόρου του δίνει τη δυνατότητα προσάρτησης ρυμουλκούμενου τρέιλερ για ακόμα μεγαλύτερο όγκο φορτίων, με δυνατότητα επιλογής επίπεδης ή βαθειάς σκάφης.
 
 
ΣΑΣΙ - ΚΑΡΟΤΣΑ
 
Το σασί κατασκευάζεται και συναρμολογείται στο εργοστάσιο μας από υλικά κατασκευών βαρέως τύπου σε ειδικά τυποποιημένες καλίμπρες, ώστε να προσφέρουν σταθερά την προκαθορισμένη ακρίβεια, στιβαρότητα και αντοχή στο χρόνο σε όλες τις συνθήκες εργασίας.
 
Στη βασική έκδοση η καρότσα είναι επίπεδη πλατφόρμα με κάγκελο μπρος-πίσω. Διατίθεται με ανοιγόμενα μεταλλικά ή ξύλινα συρταρωτά παραπέτια, αλλά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί οποιαδήποτε τροποποίηση ανάλογα με την ανάγκη κάθε διαφορετικής εργασίας.
 
 
ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΡΟΤΣΑ
 
Η ικανότητά του να μεταφέρει βαριά φορτία σε συνδυασμό με την ανατρεπόμενη καρότσα στον προαιρετικό εξοπλισμό, καθιστούν το Υamawagon το ιδανικό όχημα για εργασίες τόσο στην εξοχή όσο και μέσα στην πόλη.
 
Ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία όπως πλατείες, σοκάκια και οπουδήποτε αλλού τα ογκώδη μεταφορικά οχήματα δεν μπορούν να πλησιάσουν για να ξεφορτώσουν, το YAMAWAGON τα καταφέρνει!!!
Διατίθεται με μηχανοκίνητη ή υδραυλική ανατροπή.
 
 
ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ
 
Χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, με ελάχιστη προσπάθεια και σε πολύ λίγο χρόνο το YAMAWAGON 4×4  μετατρέπεται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψεκασμού, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και ενώ κινείται!!!
 
Η τριεμβολική αντλία ψεκαστικού, η δεξαμενή των 250lt, η ανέμη με το λάστιχο  και τα μπεκ αυτόματου ή μη ψεκασμού, όλα μαζί ή και χωριστά αποτελούν τα επιμέρους τμήματα ώστε να μεταμορφώσετε το YAMAWAGON 4×4 σε ένα ακαταμάχητο ψεκαστικό μηχάνημα.
 
 
ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ
 
Τοποθετείται κάτω από την καρότσα σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο, ώστε να διευκολύνει την  προσβασιμότητα στον χειριστή, ενώ παράλληλα είναι προστατευμένη από τις συνθήκες του περιβάλλοντος.
 
Η γεννήτρια χαμηλής τάσης 14-27 VDC 100Α προορίζεται για χρήση έως και πέντε ελαιοραβδιστικών συγχρόνως. Είναι απόλυτα συμβατή για χρήση με κάθε ηλεκτρικό μηχάνημα της εταιρείας μας, καθώς επίσης και με κάθε ηλεκτρική συσκευή συνεχούς ρεύματος ανάλογων  προδιαγραφών λειτουργιάς.
 
 
ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.
 
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ YAMASTIK
Το εργοστάσιο της Yamastik, στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένο με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας και λειτουργίας των προϊόντων διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα CE σε όλα τα προϊόντα της και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις Διεργασίες Παραγωγής, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Μοντέλο: Yamawagon 4x4
 • Κατασκευαστής: Yamastik
 • Τύπος: 4x4 Αυτοκινούμενο μεταφορικό καρότσι
 • Σασμάν ταχυτήτων: Εμπρός / Πίσω
 • Επιλογή κίνησης: 0x4 (τρέιλερ), 2×4, 4×4
 • Ταχύτητα: έως 4 Km/h
 • Καθαρό βάρος: 120 kg
 • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο: 400 kg
 • Διαστάσεις: M x Π x Υ : 163 x 84 x 94 cm
 • Τροχοί: 4 x 4.00 – 10
 • Γεννήτρια χαμηλής τάσης: 12-27Volt, 55-100A (προαιρετικά)
 • Ψεκαστικό σύστημα: Χειροκίνητο ή Αυτόματου ψεκασμού (προαιρετικά)
 • Καρότσα φόρτωσης: Επίπεδη Πλατφόρμα (δυνατότητα επιλογής)
 • Διαστάσεις πλατφόρμας: M x Π x Υ : 112 x 71 x 3 cm
 • Παραπετα: 30cm (προαιρετικά)
 • Σύστημα ανατροπής: Χειροκίνητο ή Υδραυλικό (προαιρετικά)
 • Γωνία ανατροπής: 45o
 • Κινητήρας βενζίνης: Subaru ΕΧ17 (5,7Hp ) (δυνατότητα επιλογής)
 • Σύστημα εκκίνησης: Αυτόματη χειρόμιζα
Κωδ. Προϊόντος Yamastik-Yamawagon
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Κατόπιν Παραγγελίας
 
Τελική Τιμή: 1.750,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Απίστευτο για την μέχρι τώρα Ελληνική εμπειρία μου στις ηλεκτρονικές παραγγελίες!!!Στις 14-01-2013 (χθες) παρήγγειλα κάποια μονωτικά υλικά αξίας περίπου στα 500 Ευρώ και πριν περάσουν 24 ώρες, σήμερα, 15-01, τα παρέλαβα στον χώρο μου!!! Είστε απίστευτα αξιόπιστοι!!! Συγχαρητήρια!!!Θα ενημερώσω φίλους και γνωστούς!!! Σας ευχαριστώ πολύ!

Παναγιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΟ SERVICE

ΤΑΓΚΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Σας ευχαριστουμε για την αμεση παραδοση.Ευχομαστε να συνεχισετε ετσι μ'αυτον τον συνεπη και συνεργασιμο επαγγελματισμο. Καλες δουλειες!

nikolaidis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Βρήκα όμορφα πράγματα για τον κήπο μου! Σας ευχαριστώ

Athina Brembou

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Αφορά αγορά πιστολέτου makita Hr 2611ft στη χαμηλότερη τιμή και με δωρεάν μεταφορικά.Τα παιδιά είναι επίσημοι συνεργάτες της makita και μου βρήκαν και ανταλλακτικά original makita , για εργαλεία που είχα,και όλοι μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν.Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσω!

Greatal

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Η παραγγελία μου αφορούσε ένα αλυσοπρίονο MCCULLOCH 418 XT την 5/9/2011 και τόσο η διαδικασία εξυπηρέτησης όσο και οι χρόνοι παράδοσης του προιόντος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικοί. Θέλω επίσης να επαινέσω την κατάρτιση του προσωπικού σε τεχνικά θέματα για το εν λόγω εργαλείο ημερομηνία παραγγελίας 5/9 και η παράδοση στις 6/9. Σε τηλεφωνική ενόχληση μου προς το κατάστημα για τη λειτουργία του η βοήθεια ήταν άμεση και ουσιαστική.

Μανολιός

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Εξυπηρετικότατοι, αξιόπιστοι και πολύ γρήγοροι.

John Maroudis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Συγχαρητηρια.Πιστευω ότι μόνο εσείς θα μπορούσατε να παραδωσετε την γεννήτρια kipor με βαρος 310 κιλά εντελώς δωρεάν στις Σέρρες. Είσαστε πολύ πολύ επαγγελματίεςΕυχαριστώ θερμα

Γεωργίου Νίκος

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

αγορασα απο το KD ενα γωνιακο τροχο metabo wx 22-230 στη φθηνωτερη τιμη της αγορας. αυτο ειναι το λιγοτερο.ενω σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο,καποια στιγμη,και χωρις να εχει δουλεψει πανω απο 10 ωρες ειχε προβλημα με το διακοπτη εκινησης.εχει εγγυηση 3 χρονια,και τον εστειλα στην αντιπροσωπεια.εκει αρχισε το δραμα... αφου τον κρατησαν περιπου 40 ημερες, με ενημερωσαν οτι το ανταλακτικο που περιμεναν απο γερμανια, δεν ηρθε,και δεν ηξεραν ποτε τελικα θα ερθει.τοτε πηρα τηλεφωνο στο καταστημα, και μιλησα με τον κ. ΔΙΟΝΥΣΑΤΟ.τι εγινε; σε τρεις μερες ειχα εναν καινουριο τροχο,και χωρις να επιβαρινθω τα εξοδα μεταφορας. επαγγελματιες τετοιου ειδους συναντας μαλλον στο πουθενα.αξιζει τον κοπο να αγορασετε απο εκει. ευχαριστω, ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Θρυμματιστής YAMASTIK YAMACHIPPER VR35 AUTO
Θρυμματιστής YAMASTIK YAMACHIPPER VR35 AUTO