Αρχική >> Gardena >> Φροντίδα δέντρων και θάμνων >> Κλαδευτήρια >> Κλαδευτήρι με αμόνι 20 mm Gardena Comfort (8787)

Κλαδευτήρι με αμόνι 20 mm Gardena Comfort (8787)

Κλαδευτήρι με αμόνι 20 mm Gardena Comfort (8787)
Gardena Comfort (8787) Gardena Comfort (8787) Gardena Comfort (8787) Gardena Comfort (8787)

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  
41%

Με τις εργονομικά σχεδιασμένες λαβές, τα Κλαδευτήρια με αμόνι GARDENA Comfort είναι ιδανικά για την κοπή παλαιότερων μικρών και μεγαλύτερων κλαδιών. Οι λεπίδες της υπό γωνία κεφαλής κοπής φέρουν αντικολλητική επίστρωση και έχουν τροχιστεί με ακρίβεια. Η επάνω λεπίδα με την αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει καθαρές κοπές. Οι άνετες λαβές με μαλακά μέρη έχουν δύο θέσεις κρατήματος για δυνατή κοπή και γρήγορο ψαλίδισμα. Με το κλείδωμα ασφαλείας με το ένα χέρι, μπορείτε να ασφαλίσετε εύκολα τα κλαδευτήρια και να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια. Με τα Κλαδευτήρια με αμόνι Comfort μπορείτε να κόψετε κλαδιά μέγιστης διαμέτρου 20 mm. Η περίοδος εγγύησης των 25 ετών εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα.

Μέγιστη διάμετρος κοπής  20 mm

Εργονομικές, άνετες λαβές
Χάρη στις εργονομικά σχεδιασμένες, άνετες λαβές, τα κλαδευτήρια εφαρμόζουν τέλεια στο χέρι σας.

Ασφαλής αποθήκευση
Με το κλείδωμα ασφαλείας με το ένα χέρι, μπορείτε να ασφαλίσετε εύκολα τα κλαδευτήρια με το ένα χέρι και να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια.

25 χρόνια εγγύηση

Τα κλαδευτήρια είναι μια επένδυση που θα διαρκέσει πολύ. Η εγγύηση των 25 ετών εγγυάται βέλτιστη ποιότητα.

  Ιδανικό για την κοπή παλαιότερων μικρών και μεγάλων κλαδιών
  Χάρη στο αμόνι, τις λεπίδες με τρόχισμα ακριβείας και τις επάνω λεπίδες με αντικολλητική επίστρωση, τα κλαδευτήρια κόβουν παλαιότερα και πυκνά κλαδιά ιδιαίτερα καλά.
  Δυνατή κοπή και γρήγορο ψαλίδισμα
  Οι άνετες λαβές με τα μαλακά μέρη και τις δύο θέσεις κρατήματος για δυνατή κοπή και γρήγορο ψαλίδισμα, εφαρμόζουν εργονομικά στο χέρι.
Κωδ. Προϊόντος GAR-8787
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Σε απόθεμα
 
Αρχική Τιμή: €32,00
Τελική Τιμή: 19,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές. Μετά από κάποιες αγορές, πήγα στο μαγαζί τους και διαπίστωσα ότι έχουν πάρα πάρα πολλά πράγματα που δεν τα έχουν στο site και σε πολύ καλές τιμές. Μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα θελήσω κάτι που δεν βρήκα στο site να τους το ζητήσω τηλεφωνικά. Πραγματικοί επαγγελματίες. Εύγε σας κύριοι.

Νίκος Βέμπος Ιδιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Η παραγγελία μου αφορούσε ένα αλυσοπρίονο MCCULLOCH 418 XT την 5/9/2011 και τόσο η διαδικασία εξυπηρέτησης όσο και οι χρόνοι παράδοσης του προιόντος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικοί. Θέλω επίσης να επαινέσω την κατάρτιση του προσωπικού σε τεχνικά θέματα για το εν λόγω εργαλείο ημερομηνία παραγγελίας 5/9 και η παράδοση στις 6/9. Σε τηλεφωνική ενόχληση μου προς το κατάστημα για τη λειτουργία του η βοήθεια ήταν άμεση και ουσιαστική.

Μανολιός

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Σας ευχαριστουμε για την αμεση παραδοση.Ευχομαστε να συνεχισετε ετσι μ'αυτον τον συνεπη και συνεργασιμο επαγγελματισμο. Καλες δουλειες!

nikolaidis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Βρήκα όμορφα πράγματα για τον κήπο μου! Σας ευχαριστώ

Athina Brembou

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Σε μία μέρα μου παρέδωσαν τη παραγγελία μου, είστε super! Συνεχίστε πάντα έτσι, μην χαλάσετε και εσείς.

Georgos Papadakis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

αγορασα απο το KD ενα γωνιακο τροχο metabo wx 22-230 στη φθηνωτερη τιμη της αγορας. αυτο ειναι το λιγοτερο.ενω σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο,καποια στιγμη,και χωρις να εχει δουλεψει πανω απο 10 ωρες ειχε προβλημα με το διακοπτη εκινησης.εχει εγγυηση 3 χρονια,και τον εστειλα στην αντιπροσωπεια.εκει αρχισε το δραμα... αφου τον κρατησαν περιπου 40 ημερες, με ενημερωσαν οτι το ανταλακτικο που περιμεναν απο γερμανια, δεν ηρθε,και δεν ηξεραν ποτε τελικα θα ερθει.τοτε πηρα τηλεφωνο στο καταστημα, και μιλησα με τον κ. ΔΙΟΝΥΣΑΤΟ.τι εγινε; σε τρεις μερες ειχα εναν καινουριο τροχο,και χωρις να επιβαρινθω τα εξοδα μεταφορας. επαγγελματιες τετοιου ειδους συναντας μαλλον στο πουθενα.αξιζει τον κοπο να αγορασετε απο εκει. ευχαριστω, ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Η καλύτερη τιμή στην αγορά και από τις καλύτερες εξυπηρετήσεις. Απόλυτα ευχαριστημένος !!!!

ΚΩΣΤΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Βρηκα το κατάστημα από το site κ πήγα για αγορά από εκεί γιατί μένω κοντά. Πολύ ενημερωμένο, με μεγάλη ποκιλία, εξαίρετη εξυπηρέτηση, ευγένεια και χαμόγελο. Συγχαρητήρια!

Άρης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Συγχαρητηρια.Πιστευω ότι μόνο εσείς θα μπορούσατε να παραδωσετε την γεννήτρια kipor με βαρος 310 κιλά εντελώς δωρεάν στις Σέρρες. Είσαστε πολύ πολύ επαγγελματίεςΕυχαριστώ θερμα

Γεωργίου Νίκος

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Κλαδευτήρι με αμόνι 18 mm Gardena Classic (8755)
Κλαδευτήρι με αμόνι 22 mm Gardena Comfort (8793)