Αρχική >> Gardena >> Διαχείριση νερού >> Ποτιστικό >> Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133)

Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133)

Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133)
Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133) Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133) Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133) Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133) Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133) Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133)

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  
39%

Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133)

Η καινοτομία στην άρδευση κήπων

Το πρωτοποριακό Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας AquaContour automatic Comfort GARDENA είναι ένα πρακτικό σύστημα ψεκαστήρα για την άρδευση οποιουδήποτε περιγράμματος κήπου έως 350 m². Χάρη στην ελεύθερα προγραμματιζόμενη ακτίνα του, φτάνει εύκολα σε κάθε γωνιά του κήπου. Αυτό το σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας προγραμματίζεται πανεύκολα - διαθέτει δυνατότητα εύκολου προγραμματισμού δύο διαφορετικών περιγραμμάτων κήπου, π.χ. μπροστά και πίσω από το σπίτι, και ενεργοποίησής τους ανά πάσα στιγμή. Ανάλογα το πρόγραμμα, είναι δυνατή η μεμονωμένη αποθήκευση έως 50 βασικών σημείων περιγράμματος. Το σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας διαθέτει πληκτρολόγιο με μεμβράνη που δεν λερώνει, με σαφείς οδηγίες για το χρήστη. Ο προγραμματισμός του ψεκαστήρα είναι πολύ απλός. Τα μαλακά πλαστικά ακροφύσια στην κεφαλή του ψεκαστήρα εγγυώνται ομοιόμορφη κατανομή νερού. Ο τομέας άρδευσης μπορεί να επιλεγεί ανεξάρτητα από 25° έως 360° χρησιμοποιώντας τους δακτυλίους ρύθμισης. Το σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας καλύπτει ακτίνα 2,5 - 9m με πίεση λειτουργίας 2 bar και 10,5 m με πίεση λειτουργίας 4 bar. Παρέχεται δυνατότητα αποθήκευσης των ρυθμίσεων ακτίνας. Διαθέτει δύο πρακτικές σημάνσεις εδάφους. Αυτές επιτρέπουν την ασφαλή τοποθέτηση ακριβείας του ψεκαστήρα στις προγραμματισμένες περιοχές άρδευσης. Το σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας είναι επίσης εφοδιασμένο με δύο ράβδους. Αυτές διασφαλίζουν την ασφαλή στερέωση του ψεκαστήρα στο γκαζόν. Το σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας AquaContour automatic Comfort GARDENA ποτίζει κάθε γωνιά του κήπου σας.

Ανεξάρτητη άρδευση σχεδόν οποιουδήποτε περιγράμματος κήπου
Χάρη στον ανεξάρτητο προγραμματισμό, η δέσμη νερού ρυθμιζόμενης ακτίνας μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στο σχήμα της περιοχής προς άρδευση.
 
  Δυνατότητα προγραμματισμού δύο διαφορετικών περιγραμμάτων κήπου
  Χρειάζεται να ποτίσετε δύο διαφορετικές περιοχές; Μπορείτε να προγραμματίσετε το πότισμα εύκολα και ανεξάρτητα και να ενεργοποιήσετε το αντίστοιχο σύστημα ανά πάσα στιγμή - για πρακτική και εύκολη άρδευση.
  Κάλυψη καθορισμένης περιοχής - ομοιόμορφη κατανομή νερού
  Ο τομέας ποτίσματος μπορεί να επιλεγεί ανεξάρτητα από 25° έως 360° χρησιμοποιώντας τους δακτυλίους ρύθμισης, για ομοιόμορφo και ακριβές πότισμα.
  Εξαιρετικά εύκολη χρήση
  Το σύστημα ποτίσματος μεγάλης ακτίνας AquaContour automatic Comfort παρέχει σαφείς οδηγίες προς το χρήστη και προγραμματίζεται εύκολα - επαγγελματικό πότισμα απλά και εύκολα.
  Ασφαλής στερέωση
  Αυτό το σύστημα ποτίσματος μεγάλης ακτίνας AquaContour automatic Comfort GARDENA τοποθετείται σταθερά στον κήπο, πάνω σε μια ανθεκτική, σταθερή βάση και διαθέτει επίσης σημάνσεις εδάφους και πρόσθετα καρφιά.

Προδιαγραφές

  • Περιοχή κάλυψης:  0-350 m²
  • Μήκος εκτόξευσης Ø:  4-10,5 m
Κωδ. Προϊόντος GAR-8133-20
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Σε απόθεμα
 
Αρχική Τιμή: €310,00
Τελική Τιμή: 190,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Εξυπηρετικότατοι, αξιόπιστοι και πολύ γρήγοροι.

John Maroudis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

συστηνεται ανεπιφυλακτα

ΑΝΤΡΕΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Βρηκα το κατάστημα από το site κ πήγα για αγορά από εκεί γιατί μένω κοντά. Πολύ ενημερωμένο, με μεγάλη ποκιλία, εξαίρετη εξυπηρέτηση, ευγένεια και χαμόγελο. Συγχαρητήρια!

Άρης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Βρήκα όμορφα πράγματα για τον κήπο μου! Σας ευχαριστώ

Athina Brembou

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Καλησπέρα,στις 6/3/2012 το πρωί παρήγγειλα ένα σκαπτικό master MD 50RSR/1+1 και σήμερα στις 7/3/2012 το μεσημέρι το παρέλαβα στο σπίτι μου σε ένα χωριο 10 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη χωρίς μεταφορικά και πληρώνοντας με αντικαταβολή.Συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση και για την άμεση παράδοση.

Φώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

αγορασα απο το KD ενα γωνιακο τροχο metabo wx 22-230 στη φθηνωτερη τιμη της αγορας. αυτο ειναι το λιγοτερο.ενω σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο,καποια στιγμη,και χωρις να εχει δουλεψει πανω απο 10 ωρες ειχε προβλημα με το διακοπτη εκινησης.εχει εγγυηση 3 χρονια,και τον εστειλα στην αντιπροσωπεια.εκει αρχισε το δραμα... αφου τον κρατησαν περιπου 40 ημερες, με ενημερωσαν οτι το ανταλακτικο που περιμεναν απο γερμανια, δεν ηρθε,και δεν ηξεραν ποτε τελικα θα ερθει.τοτε πηρα τηλεφωνο στο καταστημα, και μιλησα με τον κ. ΔΙΟΝΥΣΑΤΟ.τι εγινε; σε τρεις μερες ειχα εναν καινουριο τροχο,και χωρις να επιβαρινθω τα εξοδα μεταφορας. επαγγελματιες τετοιου ειδους συναντας μαλλον στο πουθενα.αξιζει τον κοπο να αγορασετε απο εκει. ευχαριστω, ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Σας ευχαριστουμε για την αμεση παραδοση.Ευχομαστε να συνεχισετε ετσι μ'αυτον τον συνεπη και συνεργασιμο επαγγελματισμο. Καλες δουλειες!

nikolaidis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Πήρα κιόλας τα πράγματα!! Μπράβο σας και για την άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και για την παράδοση.

Παναγιώτης Αλιφέρης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Συγχαρητήρια για την οργάνωση και την προβολή της εταιρίας σας στο Διαδίκτυο.Ρώτησα την Τρίτη,παρήγγειλα την Τετάρτη και παρέλαβα το προϊόν (Beta KOALA B100 ) την Παρασκευή στην πόρτα μου στην Γενισέα Ξάνθης.Παρόμοια εξυπηρέτηση έτυχα μόνον από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.Συστήνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία οποιουδήποτε με την επιχείρησή σας και σας εύχομαι Καλές Δουλειές.

Ζαχαριάδης Πολυχρόνης Ιδιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Ποτιστικό στροβιλο-κίνησης Gardena Comfort (8143)
Παλμικό ποτιστικό πλήρους κύκλου ή ημικύκλιου Gardena Comfort (8141)