Αρχική >> Εργαλεία-Μηχανήματα Κήπου-Αγρού >> Μηχανήματα Ελιάς >> Θρυμματιστής YAMASTIK YAMACHIPPER VR35 AUTO

Θρυμματιστής YAMASTIK YAMACHIPPER VR35 AUTO

Θρυμματιστής YAMASTIK YAMACHIPPER VR35 AUTO
YAMASTIK YAMACHIPPER VR35 AUTO YAMASTIK YAMACHIPPER VR35 AUTO

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  
12%

Θρυμματιστής YAMASTIK YAMACHIPPER VR35 AUTO

H εταιρεία YAMASTIK παρουσιάζει το νέο αυτοκινούμενο θρυμματιστή κλαδιών YAMACHIPPER VR35-AUTO Heavy duty. Προσφέρεται για επαγγελματική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας , της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, καύσιμης ύλης και άλλα.
Το σύστημα αυτοκίνησης δίνει την δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης του από ένα άτομο ακόμα και σε δύσβατα εδάφη. Διαθέτει δύο μεγάλους τροχούς και ένα τρίτο βοηθητικό επιτυγχάνοντας μεγάλη σταθερότητα και  αβίαστη οδήγηση σε λασπωμένα ή φρεσκοσκαμμένα εδάφη.
 
Σχεδιασμένος με πολλά πλεονεκτήματα για  εύκολη χρήση,  μεταφορά, αποθήκευση αλλά και πρόσβαση για έλεγχο και συντήρηση όλων των τμημάτων του, προσφέρει μεγάλη απόδοση και επαναλαμβανόμενη παραγωγικότητα σε πολύωρη χρήση.
 
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
Η μεγάλη χοάνη εισόδου με διαστάσεις 70Χ60Χ96 cm σε συνδυασμό με το μεγάλο μήκος των λεπίδων 35 cm προσφέρουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στην εύκολη τοποθέτηση και το θρυμματισμό μεγάλων και πολύκλωνων κλαδιών.
 
Μπορεί να θρυμματίσει φρέσκα μαλακά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 9 cm, ξηρά και σκληρά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 7 cm, ενώ τα θρύμματα που δημιουργούνται είναι 1-3 mm κατάλληλα για εύκολη και γρήγορη αφομοίωση με το χώμα.
 
Η υψηλή ταχύτητα θρυμματισμού επιτυγχάνεται με τη χρήση λεπίδων ειδικού κράματος σε συνδυασμό με το σύστημα ρότορα που κατασκευάστηκε ώστε να αποδίδει τη μέγιστη ροπή και ισχύ κατά τη κοπή.
 
Προδιαγραφές

 
ΛΕΠΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper VR35 αποτελείται από δύο περιστρεφόμενες λεπίδες και έναν σταθερό άκμονα από ειδικό ατσάλι και με συγκεκριμένη σκλήρυνση σε όλη τη μάζα του ώστε να επιτυγχάνεται ο μέγιστος χρόνος χρήσης χωρίς ακόνισμα.
 
Επιπλέον πλεονέκτηματα των λεπίδων είναι το μεγάλο μήκος τους με πολλαπλά σημεία κοπής. Επίσης είναι ακονιζόμενες και ρυθμιζόμενες με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής τους να είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με λεπίδες μικρότερου μήκους ή με αναστρέψιμες λεπίδες επιφανειακής σκλήρυνσης.
 
 
ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
 
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper VR35 είναι πιστοποιημένος  και φέρει δήλωση συμμόρφωσης CE σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες και τα πρότυπα ασφαλείας για τα συγκεκριμένα μηχανήματα.
 
Μεταξύ άλλων , το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με κουρτίνα ασφαλείας για τυχόν κομμάτια που μπορεί να επιστρέψουν και με διακόπτη έκτακτης ανάγκης για την άμεση διακοπή λειτουργίας εάν χρειαστεί.
 
 
ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ
 
Ο θρυμματιστής κλαδιών Yamachipper VR35 είναι εργονομικά σχεδιασμένος και απόλυτα ζυγισμένος ώστε να μετακινείται εύκολα από ένα άτομο μέσα στο κτήμα.
 
Οι έξυπνες χειρολαβές πάνω στη χοάνη εισόδου και η χειρολαβή απο τη πλευρά του κινητήρα δίνουν τη δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης του όπου και να βρίσκετε ο χειριστής του γύρω από αυτό.
 
 
ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ
 
Το σύστημα περιστροφής της εξόδου του θρυμματιστή προσφέρει το πλεονέκτημα στο χειριστή να ελέγχει άμεσα και χωρίς κανένα εργαλείο τη κατεύθυνση εξαγωγής των θρυμματισμένων κλαδιών.
 
Έτσι, εύκολα το υλικό μπορεί να κατευθυνθεί απευθείας σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στο κτήμα, στη καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου ή οπουδήποτε μπορεί να εξυπηρετεί.
 
 
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
 
Διατίθεται με τους περισσότερους επώνυμους βενζινοκινητήρες της αγοράς από 13HP και πάνω.
 
Επιλεκτικά ο κινητήρας μπορεί να διαθέτει αυτόματη μίζα εκκίνησης σε συνδυασμό με μπαταρία και κλειδί στο διακόπτη εκκίνησης.
 
 
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ
 
Με την προσθήκη κοτσαδόρου δίνεται η δυνατότητα ρυμούλκησής του Yamachipper VR35. Εύκολη μεταφορά για μικρές αποστάσεις σε αγροτικούς δρόμους ή μέσα στο κτήμα. Η διαδικασία προσαρμογής είναι πολύ απλή αφαιρώντας τον μπροστά τροχό και ξεμπλοκάροντας τους δύο πίσω τροχούς.
 
 
ΩΡΟΜΕΤΡΗΤΗΣ
 
Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Yamachipper VR35 είναι η τοποθέτηση οργάνου μέτρησης του χρόνου χρήσης του κινητήρα.
 
Αυτό εξυπηρετεί σε πολλά θέματα που αφορούν τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος και τους χρόνους συντήρησης.
 
 
ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.
 
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ YAMASTIK
Το εργοστάσιο της Yamastik, στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένο με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας και λειτουργίας των προϊόντων διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα CE σε όλα τα προϊόντα της και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις Διεργασίες Παραγωγής, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Μοντέλο: YAMACHIPPER VR35 AUTO
 • Κατασκευαστής: Yamastik
 • Λεπίδες κινητές/άκμονας: 2 ακονιζόμενες /1 αναστρέψιμος
 • Διαστάσεις χοάνης εισόδουΥ: Π x Υ x Β : 70 x 60 x96 cm
 • Πλάτος κοπής: 350 mm
 • Μέγιστη διάμετρο μαλακών κλαδιών: 90 mm
 • Μέγιστη διάμετρο σκληρών κλαδιών: 70 mm
 • Πάχος θρυμμάτων: 1-3 mm
 • Σύστημα αυτοκίνησης
 • Ταχύτητα κίνησης: 4 Km/h
 • Απόδοση: 1500-5500 Kg/h
 • Στροφές κινητήρα: 3600 rpm
 • Απαιτούμενη ισχύ:13-22 HP
 • Κινητήρας: Subaru 14Hp, Loncin 13Hp, Zongshen 13Hp
 • Αυτόματη μίζα εκκίνησης: Δυνατότητα επιλογής
 • Διαστάσεις M x Π x Υ : 190 x 88 x 138 cm
 • Βάρος:190 Kg
Κωδ. Προϊόντος Yamastik-YAMACHIPPER-VR35-AUTO
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 1 έως 3 ημέρες
 
Αρχική Τιμή: €4.300,00
Τελική Τιμή: 3.800,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Έκανα παραγγελία στο kdtools με παραλαβή από την έδρα τους επειδή μένω κοντά. Αυτό που είδα δεν το έχω ξαναδεί ποτέ! Εχουν απίστευτο στοκ και εξυπηρετούν τους πελάτες με i-pad, apple tv και είναι όλο οθόνες. Πολύ hi-tech εξυπηρέτηση και super τιμές.

toolboy

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Αφορά αγορά πιστολέτου makita Hr 2611ft στη χαμηλότερη τιμή και με δωρεάν μεταφορικά.Τα παιδιά είναι επίσημοι συνεργάτες της makita και μου βρήκαν και ανταλλακτικά original makita , για εργαλεία που είχα,και όλοι μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν.Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσω!

Greatal

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Καλησπέρα,στις 6/3/2012 το πρωί παρήγγειλα ένα σκαπτικό master MD 50RSR/1+1 και σήμερα στις 7/3/2012 το μεσημέρι το παρέλαβα στο σπίτι μου σε ένα χωριο 10 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη χωρίς μεταφορικά και πληρώνοντας με αντικαταβολή.Συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση και για την άμεση παράδοση.

Φώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Σας ευχαριστουμε για την αμεση παραδοση.Ευχομαστε να συνεχισετε ετσι μ'αυτον τον συνεπη και συνεργασιμο επαγγελματισμο. Καλες δουλειες!

nikolaidis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Ταχύτατη και ικανοποιητικότατη η εξυπηρέτηση της εταιρίας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το προϊόν... προτείνω το site ανεπιφύλακτα για τις αγορές σας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

Λευτέρης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Πήρα κιόλας τα πράγματα!! Μπράβο σας και για την άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και για την παράδοση.

Παναγιώτης Αλιφέρης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Παράγγειλα μια γεννήτρια (Kumatsu GB 3000) ήρθε στο σπίτι μου γρήγορα και με αντικαταβολή!!!! Καλύτερα δεν γίνεται!!!! Σας ευχαριστώ πολύ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΑΡΙΔΑΙΑ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Καλημέρα σας .Ελαβα σήμερα την γεννητρια που παρήγγειλα και ήθελα να σας ευχαριστήσω γιά την άμεση εξυπηρετηση και την πολύ καλη αγορά που έκανα. Θα χαρώ πολυ να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον

Νικολαος Πουλης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Προχθές παρήγγειλα, ................ χθές παράλαβα !!! Είστε πραγματικά ασυνήθιστα γρήγοροι για τα ελληνικά δεδομένα . Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί σας και είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση ... Θα παρακολουθώ και τις τιμές σας .Ευχαριστώ ....

Αθανάσιος Σταυρίδης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Η παραγγελία μου αφορούσε ένα αλυσοπρίονο MCCULLOCH 418 XT την 5/9/2011 και τόσο η διαδικασία εξυπηρέτησης όσο και οι χρόνοι παράδοσης του προιόντος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικοί. Θέλω επίσης να επαινέσω την κατάρτιση του προσωπικού σε τεχνικά θέματα για το εν λόγω εργαλείο ημερομηνία παραγγελίας 5/9 και η παράδοση στις 6/9. Σε τηλεφωνική ενόχληση μου προς το κατάστημα για τη λειτουργία του η βοήθεια ήταν άμεση και ουσιαστική.

Μανολιός

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Μεταφορικό καρότσι YAMASTIK YAMAWAGON 4×4
Μεταφορικό καρότσι YAMASTIK YAMAWAGON 4×4