Αρχική >> Gardena >> Φροντίδα γκαζόν >> Ψαλίδια Γκαζόν >> Ψαλίδι χλόης περιστρεφόμενο Gardena Comfort (8735)

Ψαλίδι χλόης περιστρεφόμενο Gardena Comfort (8735)

Ψαλίδι χλόης περιστρεφόμενο Gardena Comfort (8735)
Gardena Comfort (8735) Gardena Comfort (8735) Gardena Comfort (8735) Gardena Comfort (8735)

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  
46%

Το Ψαλίδι χλόης GARDENA Comfort επιτρέπει την εύκολη και ακριβή κοπή της μπορντούρας γκαζόν. Φτάνει εύκολα ακόμα και σε περιοχές του κήπου με δύσκολη πρόσβαση. Το ειδικό σχήμα της λαβής με την πατενταρισμένη βέλτιστη εφαρμογή δύναμης επιτρέπει την ιδιαίτερα εύκολη κοπή της μπορντούρας του γκαζόν σας και μεγαλύτερη εργονομία σε κάθε περίπτωση. Μέσω της δυνατότητας κοπής με περιστροφή 360°, τόσο οι αριστερόχειρες όσο και οι δεξιόχειρες χρήστες μπορούν να εργαστούν με άνεση. Ο ευχάριστος χειρισμός εξασφαλίζεται από τα μαλακά πλαστικά στοιχεία. Οι λεπίδες κοπής με την αντικολλητική επίστρωση και το κυματοειδές τρόχισμα εξασφαλίζουν ακριβή κοπή με ομοιόμορφο ύψος. Χάρη στο ειδικό ρουλεμάν λεπίδας, εξασφαλίζεται η ομοιόμορφη, δυνατή κοπή σε όλο το μήκος της λεπίδας. Τα πέλματα ολίσθησης εξασφαλίζουν εύκολη καθοδήγηση και ομοιόμορφο ύψος κοπής. Μέσω της πρακτικής ασφάλισης με το ένα χέρι, το ψαλίδι χλόης μπορεί να ασφαλιστεί γρήγορα και εύκολα. Η περίοδος εγγύησης είναι 25 έτη.

Εύκολη κοπή

Το ειδικό σχήμα της λαβής με την πατενταρισμένη βέλτιστη εφαρμογή δύναμης επιτρέπει την ιδιαίτερα εύκολη κοπή της μπορντούρας του γκαζόν σας και μεγαλύτερη εργονομία σε κάθε περίπτωση.

 

 

Δυνατότητα περιστροφής 360°

 

Οι λεπίδες μπορούν να περιστραφούν γρήγορα και εύκολα κατά 360°, επιτρέποντας τόσο σε αριστερόχειρες όσο και σε δεξιόχειρες χρήστες να εργαστούν με άνεση.

  Εύκολος χειρισμός
  Χάρη στην άνετη λαβή, το ψαλίδι χλόης προσαρμόζεται ιδιαίτερα καλά στο χέρι.
  Καθαρές κοπές
  Οι λεπίδες με την αντικολλητική επίστρωση επιτρέπουν την καθαρή κοπή.
Κωδ. Προϊόντος GAR-8735
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Σε απόθεμα
 
Αρχική Τιμή: €48,00
Τελική Τιμή: 26,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Η καλύτερη τιμή στην αγορά και από τις καλύτερες εξυπηρετήσεις. Απόλυτα ευχαριστημένος !!!!

ΚΩΣΤΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Συγχαρητήρια για την οργάνωση και την προβολή της εταιρίας σας στο Διαδίκτυο.Ρώτησα την Τρίτη,παρήγγειλα την Τετάρτη και παρέλαβα το προϊόν (Beta KOALA B100 ) την Παρασκευή στην πόρτα μου στην Γενισέα Ξάνθης.Παρόμοια εξυπηρέτηση έτυχα μόνον από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.Συστήνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία οποιουδήποτε με την επιχείρησή σας και σας εύχομαι Καλές Δουλειές.

Ζαχαριάδης Πολυχρόνης Ιδιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση!Ευχές για Υγεία & Καλές Δουλειές, Με εκτίμηση,Κώστας Παπαχριστοδούλου

Κώστας Παπαχριστοδούλου

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Συγχαρητηρια.Πιστευω ότι μόνο εσείς θα μπορούσατε να παραδωσετε την γεννήτρια kipor με βαρος 310 κιλά εντελώς δωρεάν στις Σέρρες. Είσαστε πολύ πολύ επαγγελματίεςΕυχαριστώ θερμα

Γεωργίου Νίκος

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Βρήκα όμορφα πράγματα για τον κήπο μου! Σας ευχαριστώ

Athina Brembou

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Καλημέρα σας .Ελαβα σήμερα την γεννητρια που παρήγγειλα και ήθελα να σας ευχαριστήσω γιά την άμεση εξυπηρετηση και την πολύ καλη αγορά που έκανα. Θα χαρώ πολυ να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον

Νικολαος Πουλης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

αγορασα απο το KD ενα γωνιακο τροχο metabo wx 22-230 στη φθηνωτερη τιμη της αγορας. αυτο ειναι το λιγοτερο.ενω σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο,καποια στιγμη,και χωρις να εχει δουλεψει πανω απο 10 ωρες ειχε προβλημα με το διακοπτη εκινησης.εχει εγγυηση 3 χρονια,και τον εστειλα στην αντιπροσωπεια.εκει αρχισε το δραμα... αφου τον κρατησαν περιπου 40 ημερες, με ενημερωσαν οτι το ανταλακτικο που περιμεναν απο γερμανια, δεν ηρθε,και δεν ηξεραν ποτε τελικα θα ερθει.τοτε πηρα τηλεφωνο στο καταστημα, και μιλησα με τον κ. ΔΙΟΝΥΣΑΤΟ.τι εγινε; σε τρεις μερες ειχα εναν καινουριο τροχο,και χωρις να επιβαρινθω τα εξοδα μεταφορας. επαγγελματιες τετοιου ειδους συναντας μαλλον στο πουθενα.αξιζει τον κοπο να αγορασετε απο εκει. ευχαριστω, ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Καλησπέρα,στις 6/3/2012 το πρωί παρήγγειλα ένα σκαπτικό master MD 50RSR/1+1 και σήμερα στις 7/3/2012 το μεσημέρι το παρέλαβα στο σπίτι μου σε ένα χωριο 10 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη χωρίς μεταφορικά και πληρώνοντας με αντικαταβολή.Συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση και για την άμεση παράδοση.

Φώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Παράγγειλα μια γεννήτρια (Kumatsu GB 3000) ήρθε στο σπίτι μου γρήγορα και με αντικαταβολή!!!! Καλύτερα δεν γίνεται!!!! Σας ευχαριστώ πολύ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΑΡΙΔΑΙΑ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Προχθές παρήγγειλα, ................ χθές παράλαβα !!! Είστε πραγματικά ασυνήθιστα γρήγοροι για τα ελληνικά δεδομένα . Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί σας και είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση ... Θα παρακολουθώ και τις τιμές σας .Ευχαριστώ ....

Αθανάσιος Σταυρίδης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Ψαλίδι χλόης περιστρεφόμενο Gardena Comfort (8734)
Ψαλίδι χλόης περιστρεφόμενο μακριάς λαβής Gardena Comfort (8740)