Αρχική >> Gardena >> Διαχείριση νερού >> Συστήματα καθαρισμού >> Λαβή τρεχούμενου νερού Gardena 90 (5552)

Λαβή τρεχούμενου νερού Gardena 90 (5552)

Λαβή τρεχούμενου νερού Gardena 90 (5552)
Λαβή τρεχούμενου νερού Gardena 90 (5552) Λαβή τρεχούμενου νερού Gardena 90 (5552) Λαβή τρεχούμενου νερού Gardena 90 (5552) Λαβή τρεχούμενου νερού Gardena 90 (5552)

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  
37%

Λαβή τρεχούμενου νερού Gardena 90 (5552)

Λαβή για το Cleansystem

Η Λαβή τρεχούμενου νερού 90 GARDENA είναι κατάλληλη για την ανεξάρτητη επέκταση όλων των αξεσουάρ Original GARDENA Cleansystem ανάλογα με τις περιστάσεις. Η λαβή έχει μήκος 90 cm και είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο - έτσι είναι ελαφριά και ταυτόχρονα σταθερή. Με την απλή και ασφαλή τεχνολογία βιδωτής σύνδεσης, όλα τα αξεσουάρ Cleansystem συνδέονται εύκολα στη λαβή. Η λαβή εφαρμόζει άνετα στα χέρια χάρη στην πλαστική επένδυση, είναι εύχρηστη, δεν χαράζει, είναι αντιολισθητική και διατηρεί σταθερή θερμοκρασία προστατεύοντας τα χέρια από το κρύο. Η ποσότητα και η πίεση νερού ρυθμίζονται άνετα στη λαβή. Ο έλεγχος ροής είναι ελεύθερα προσαρμοζόμενος και μπορεί να κλειδωθεί στην επιθυμητή θέση. Στη λαβή τρεχούμενου νερού βρίσκεται ενσωματωμένο το πρακτικό και ανθεκτικό ντισπένσερ για τα Προϊόντα φροντίδας GARDENA (Κωδ. πρ. 1680-20, 1682-20, 1684-20, 5730-20). Μπορείτε να εργαστείτε με καθαρό νερό ή/και να προσθέσετε καθαριστικά ή προϊόντα φροντίδας.

Πρακτική, βολική, αποτελεσματική λύση
Η λαβή τρεχούμενου νερού 90 cm διαθέτει σύνδεση Original GARDENA System και άρα μπορεί να συνδεθεί εύκολα στα εξαρτήματα του συστήματος GARDENA και στο σωλήνα νερού. Το νερό μεταφέρεται μέσω της λαβής απευθείας στη βούρτσα ή τον καθαριστή παραθύρων. Δεν χρειάζεται πια να ταλαιπωρείστε σκύβοντας στον κουβά με το νερό.
 
Πλαστική επένδυση που εφαρμόζει άνετα στα χέρια
Η πλαστική επένδυση εφαρμόζει άνετα στα χέρια και τα προστατεύει από το κρύο. Επιπλέον, δεν χαράζει τις επιφάνειες.
 
Απλή και ασφαλής τεχνολογία σύνδεσης
Απλώς συνδέστε τη λαβή τρεχούμενου νερού στη βιδωτή σύνδεση στα αξεσουάρ Original GARDENA Cleansystem για να καθαρίσετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
 
  Ελεύθερη ρύθμιση νερού ή διακοπή ροής
  Το καθάρισμα του σπιτιού γίνεται ευκολότερο. Το νερό ρέει μέσω της λαβής και μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα ή να κλειδωθεί στην επιθυμητή ρύθμιση.
  Η σωστή ποσότητα προϊόντων φροντίδας
  Χάρη στο ντισπένσερ, τα προϊόντα φροντίδας GARDENA τροφοδοτούνται στη σωστή δοσολογία.

Προδιαγραφές

  • Μήκος:  90 cm
Κωδ. Προϊόντος GAR-5552-20
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Σε απόθεμα
 
Αρχική Τιμή: €38,00
Τελική Τιμή: 24,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές. Μετά από κάποιες αγορές, πήγα στο μαγαζί τους και διαπίστωσα ότι έχουν πάρα πάρα πολλά πράγματα που δεν τα έχουν στο site και σε πολύ καλές τιμές. Μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα θελήσω κάτι που δεν βρήκα στο site να τους το ζητήσω τηλεφωνικά. Πραγματικοί επαγγελματίες. Εύγε σας κύριοι.

Νίκος Βέμπος Ιδιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Η παραγγελία μου αφορούσε ένα αλυσοπρίονο MCCULLOCH 418 XT την 5/9/2011 και τόσο η διαδικασία εξυπηρέτησης όσο και οι χρόνοι παράδοσης του προιόντος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικοί. Θέλω επίσης να επαινέσω την κατάρτιση του προσωπικού σε τεχνικά θέματα για το εν λόγω εργαλείο ημερομηνία παραγγελίας 5/9 και η παράδοση στις 6/9. Σε τηλεφωνική ενόχληση μου προς το κατάστημα για τη λειτουργία του η βοήθεια ήταν άμεση και ουσιαστική.

Μανολιός

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Άριστη εξυπηρέτηση. Η παραγγελία μου έγινε online στην Αθήνα και η παραλαβή του προϊόντος μετά από 3 ώρες!

Δημήτρης Δημογιάννης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Αφορά αγορά πιστολέτου makita Hr 2611ft στη χαμηλότερη τιμή και με δωρεάν μεταφορικά.Τα παιδιά είναι επίσημοι συνεργάτες της makita και μου βρήκαν και ανταλλακτικά original makita , για εργαλεία που είχα,και όλοι μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν.Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσω!

Greatal

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

αγορασα απο το KD ενα γωνιακο τροχο metabo wx 22-230 στη φθηνωτερη τιμη της αγορας. αυτο ειναι το λιγοτερο.ενω σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο,καποια στιγμη,και χωρις να εχει δουλεψει πανω απο 10 ωρες ειχε προβλημα με το διακοπτη εκινησης.εχει εγγυηση 3 χρονια,και τον εστειλα στην αντιπροσωπεια.εκει αρχισε το δραμα... αφου τον κρατησαν περιπου 40 ημερες, με ενημερωσαν οτι το ανταλακτικο που περιμεναν απο γερμανια, δεν ηρθε,και δεν ηξεραν ποτε τελικα θα ερθει.τοτε πηρα τηλεφωνο στο καταστημα, και μιλησα με τον κ. ΔΙΟΝΥΣΑΤΟ.τι εγινε; σε τρεις μερες ειχα εναν καινουριο τροχο,και χωρις να επιβαρινθω τα εξοδα μεταφορας. επαγγελματιες τετοιου ειδους συναντας μαλλον στο πουθενα.αξιζει τον κοπο να αγορασετε απο εκει. ευχαριστω, ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Εξυπηρετικότατοι, αξιόπιστοι και πολύ γρήγοροι.

John Maroudis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Απίστευτο για την μέχρι τώρα Ελληνική εμπειρία μου στις ηλεκτρονικές παραγγελίες!!!Στις 14-01-2013 (χθες) παρήγγειλα κάποια μονωτικά υλικά αξίας περίπου στα 500 Ευρώ και πριν περάσουν 24 ώρες, σήμερα, 15-01, τα παρέλαβα στον χώρο μου!!! Είστε απίστευτα αξιόπιστοι!!! Συγχαρητήρια!!!Θα ενημερώσω φίλους και γνωστούς!!! Σας ευχαριστώ πολύ!

Παναγιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση!Ευχές για Υγεία & Καλές Δουλειές, Με εκτίμηση,Κώστας Παπαχριστοδούλου

Κώστας Παπαχριστοδούλου

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Βούρτσα πλύσης χειρός Gardena (5574)
Σαμπουάν Gardena 1680-20 - 100GR