Αρχική >> Gardena >> Διαχείριση νερού >> Λάστιχο κήπου >> Λάστιχο 19 mm (3/4") 50 μέτρα Gardena Comfort Flex (18055)

Λάστιχο 19 mm (3/4") 50 μέτρα Gardena Comfort Flex (18055)

Λάστιχο 19 mm (3/4") 50 μέτρα Gardena Comfort Flex (18055)
Λάστιχο Comfort FLEX 19 mm Power Grip προφίλ

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  
12%

Λάστιχο GardenaComfort Flex 19 mm (3/4") (18053)
Λάστιχο με Power Grip, 25 μέτρα

Το Λάστιχο Comfort FLEX της GARDENA με τεχνολογία Power Grip εγγυάται την τέλεια σύνδεση μεταξύ λάστιχου και ταχυσυνδέσμου. Χάρη στη νέα τεχνολογία, αλληλοσυνδέονται όπως οι οδοντωτοί τροχοί. Το Power Grip καθιστά δυνατό αυτό που πολλοί ιδιοκτήτες κήπων έχουν από καιρό επιθυμήσει: αξιόπιστη σύνδεση με τέλεια δύναμη συγκράτησης. Ένα θετικό στοιχείο αυτής της τεχνολογίας: Το λάστιχο είναι πιο εύκολο να διπλωθεί και σύρεται καλά. Χάρη στην ειδική πλέξη με δύο σπείρες που απλώνονται σε αντίθετες κατευθύνσεις, το εύκαμπτο λάστιχο είναι ανθεκτικό στην πίεση και διατηρεί το σχήμα του, αλλά επίσης είναι και ευέλικτο και εύκολο στο χειρισμό. Δεν μπλέκεται σε κόμπους και δεν τσακίζει. Αυτές είναι οι καλύτερες προϋποθέσεις για μια άνετη και ευέλικτη χρήση στον κήπο σας. Εάν απαιτείται, μπορεί να συμπληρωθεί με τα εξαρτήματα και τις συσκευές σύνδεσης του Συστήματος Original της GARDENA. Είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς πλαστικοποιητές (φθαλικές ενώσεις) και βαρέα μέταλλα, και φυσικά ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία. Τα χοντρά τοιχώματα το καθιστούν ιδιαίτερα στιβαρό και ανθεκτικό.

 

Λάστιχο υψηλής ποιότητας

Με Power Grip προφίλ

Αυτό το νέο προφίλ λάστιχου εγγυάται τέλεια δύναμη συγκράτησης και ασφαλή σύνδεση μεταξύ του λάστιχου και του ταχυσύνδεσμου. Χάρη σε αυτό το εξελιγμένο το προφίλ, το λάστιχο διπλώνεται και σύρεται πολύ εύκολα.

Εγγύηση 12 ετών

Υψηλής ποιότητας πλέξη με σπείρες

Χάρη στην ειδική πλέξη το λάστιχο δεν μπλέκεται σε κόμπους και δεν τσακίζει. Είναι εύκαμπτο, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το σχήμα του.

Ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής

Υψηλής ποιότητας λάστιχο κατάλληλο για πίεση έως 25 bar

Το λάστιχο είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικό με ενισχυμένα τοιχώματα και δύναμη. Μπορεί να αντέξει σε πίεση έως 25 bar.

Ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής

Υψηλή ποιότητα για μεγάλη διάρκεια ζωής - 20 χρόνια εγγύηση

Η ποιότητα πείθει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η GARDENA παρέχει εγγύηση 20 ετών με την κατάλληλη χρήση.

 

 

Προδιαγραφές
Μήκος σωλήνα 25 m
Διάμετρος λάστιχου 19 mm
Πίεση 25 bar
Εγγύηση Gardena 20 χρόνια εγγύηση

 

 

Κωδ. Προϊόντος GAR-18055
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Σε απόθεμα
 
Αρχική Τιμή: €107,50
Τελική Τιμή: 95,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Καλημέρα σας .Ελαβα σήμερα την γεννητρια που παρήγγειλα και ήθελα να σας ευχαριστήσω γιά την άμεση εξυπηρετηση και την πολύ καλη αγορά που έκανα. Θα χαρώ πολυ να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον

Νικολαος Πουλης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Σας ευχαριστουμε για την αμεση παραδοση.Ευχομαστε να συνεχισετε ετσι μ'αυτον τον συνεπη και συνεργασιμο επαγγελματισμο. Καλες δουλειες!

nikolaidis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Εξαιρετική εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές. Μετά από κάποιες αγορές, πήγα στο μαγαζί τους και διαπίστωσα ότι έχουν πάρα πάρα πολλά πράγματα που δεν τα έχουν στο site και σε πολύ καλές τιμές. Μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα θελήσω κάτι που δεν βρήκα στο site να τους το ζητήσω τηλεφωνικά. Πραγματικοί επαγγελματίες. Εύγε σας κύριοι.

Νίκος Βέμπος Ιδιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Έκανα παραγγελία στο kdtools με παραλαβή από την έδρα τους επειδή μένω κοντά. Αυτό που είδα δεν το έχω ξαναδεί ποτέ! Εχουν απίστευτο στοκ και εξυπηρετούν τους πελάτες με i-pad, apple tv και είναι όλο οθόνες. Πολύ hi-tech εξυπηρέτηση και super τιμές.

toolboy

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ EXPRESS ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΥΤΕ 15 ΩΡΕΣ 500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ

ΧΡΟΝΗΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Απίστευτο για την μέχρι τώρα Ελληνική εμπειρία μου στις ηλεκτρονικές παραγγελίες!!!Στις 14-01-2013 (χθες) παρήγγειλα κάποια μονωτικά υλικά αξίας περίπου στα 500 Ευρώ και πριν περάσουν 24 ώρες, σήμερα, 15-01, τα παρέλαβα στον χώρο μου!!! Είστε απίστευτα αξιόπιστοι!!! Συγχαρητήρια!!!Θα ενημερώσω φίλους και γνωστούς!!! Σας ευχαριστώ πολύ!

Παναγιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Ταχύτατη και ικανοποιητικότατη η εξυπηρέτηση της εταιρίας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το προϊόν... προτείνω το site ανεπιφύλακτα για τις αγορές σας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

Λευτέρης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Συγχαρητήρια για την οργάνωση και την προβολή της εταιρίας σας στο Διαδίκτυο.Ρώτησα την Τρίτη,παρήγγειλα την Τετάρτη και παρέλαβα το προϊόν (Beta KOALA B100 ) την Παρασκευή στην πόρτα μου στην Γενισέα Ξάνθης.Παρόμοια εξυπηρέτηση έτυχα μόνον από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.Συστήνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία οποιουδήποτε με την επιχείρησή σας και σας εύχομαι Καλές Δουλειές.

Ζαχαριάδης Πολυχρόνης Ιδιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Πήρα κιόλας τα πράγματα!! Μπράβο σας και για την άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και για την παράδοση.

Παναγιώτης Αλιφέρης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Παράγγειλα μια γεννήτρια (Kumatsu GB 3000) ήρθε στο σπίτι μου γρήγορα και με αντικαταβολή!!!! Καλύτερα δεν γίνεται!!!! Σας ευχαριστώ πολύ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΑΡΙΔΑΙΑ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Λάστιχο 13 mm (1/2") 30 μέτρα Gardena Classic (8537)
Σετ Spiral λάστιχο 10 μέτρα Gardena με συνδέσμους 18424-20