Αρχική >> Gardena >> Διαχείριση νερού >> Ποτιστικό >> Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133)

Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133)

Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133)
Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133) Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133) Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133) Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133) Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133) Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133)

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  
39%

Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας Gardena AquaContour automatic Comfort (8133)

Η καινοτομία στην άρδευση κήπων

Το πρωτοποριακό Σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας AquaContour automatic Comfort GARDENA είναι ένα πρακτικό σύστημα ψεκαστήρα για την άρδευση οποιουδήποτε περιγράμματος κήπου έως 350 m². Χάρη στην ελεύθερα προγραμματιζόμενη ακτίνα του, φτάνει εύκολα σε κάθε γωνιά του κήπου. Αυτό το σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας προγραμματίζεται πανεύκολα - διαθέτει δυνατότητα εύκολου προγραμματισμού δύο διαφορετικών περιγραμμάτων κήπου, π.χ. μπροστά και πίσω από το σπίτι, και ενεργοποίησής τους ανά πάσα στιγμή. Ανάλογα το πρόγραμμα, είναι δυνατή η μεμονωμένη αποθήκευση έως 50 βασικών σημείων περιγράμματος. Το σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας διαθέτει πληκτρολόγιο με μεμβράνη που δεν λερώνει, με σαφείς οδηγίες για το χρήστη. Ο προγραμματισμός του ψεκαστήρα είναι πολύ απλός. Τα μαλακά πλαστικά ακροφύσια στην κεφαλή του ψεκαστήρα εγγυώνται ομοιόμορφη κατανομή νερού. Ο τομέας άρδευσης μπορεί να επιλεγεί ανεξάρτητα από 25° έως 360° χρησιμοποιώντας τους δακτυλίους ρύθμισης. Το σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας καλύπτει ακτίνα 2,5 - 9m με πίεση λειτουργίας 2 bar και 10,5 m με πίεση λειτουργίας 4 bar. Παρέχεται δυνατότητα αποθήκευσης των ρυθμίσεων ακτίνας. Διαθέτει δύο πρακτικές σημάνσεις εδάφους. Αυτές επιτρέπουν την ασφαλή τοποθέτηση ακριβείας του ψεκαστήρα στις προγραμματισμένες περιοχές άρδευσης. Το σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας είναι επίσης εφοδιασμένο με δύο ράβδους. Αυτές διασφαλίζουν την ασφαλή στερέωση του ψεκαστήρα στο γκαζόν. Το σύστημα άρδευσης μεγάλης ακτίνας AquaContour automatic Comfort GARDENA ποτίζει κάθε γωνιά του κήπου σας.

Ανεξάρτητη άρδευση σχεδόν οποιουδήποτε περιγράμματος κήπου
Χάρη στον ανεξάρτητο προγραμματισμό, η δέσμη νερού ρυθμιζόμενης ακτίνας μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στο σχήμα της περιοχής προς άρδευση.
 
  Δυνατότητα προγραμματισμού δύο διαφορετικών περιγραμμάτων κήπου
  Χρειάζεται να ποτίσετε δύο διαφορετικές περιοχές; Μπορείτε να προγραμματίσετε το πότισμα εύκολα και ανεξάρτητα και να ενεργοποιήσετε το αντίστοιχο σύστημα ανά πάσα στιγμή - για πρακτική και εύκολη άρδευση.
  Κάλυψη καθορισμένης περιοχής - ομοιόμορφη κατανομή νερού
  Ο τομέας ποτίσματος μπορεί να επιλεγεί ανεξάρτητα από 25° έως 360° χρησιμοποιώντας τους δακτυλίους ρύθμισης, για ομοιόμορφo και ακριβές πότισμα.
  Εξαιρετικά εύκολη χρήση
  Το σύστημα ποτίσματος μεγάλης ακτίνας AquaContour automatic Comfort παρέχει σαφείς οδηγίες προς το χρήστη και προγραμματίζεται εύκολα - επαγγελματικό πότισμα απλά και εύκολα.
  Ασφαλής στερέωση
  Αυτό το σύστημα ποτίσματος μεγάλης ακτίνας AquaContour automatic Comfort GARDENA τοποθετείται σταθερά στον κήπο, πάνω σε μια ανθεκτική, σταθερή βάση και διαθέτει επίσης σημάνσεις εδάφους και πρόσθετα καρφιά.

Προδιαγραφές

  • Περιοχή κάλυψης:  0-350 m²
  • Μήκος εκτόξευσης Ø:  4-10,5 m
Κωδ. Προϊόντος GAR-8133-20
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Σε απόθεμα
 
Αρχική Τιμή: €310,00
Τελική Τιμή: 190,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Καλησπέρα,στις 6/3/2012 το πρωί παρήγγειλα ένα σκαπτικό master MD 50RSR/1+1 και σήμερα στις 7/3/2012 το μεσημέρι το παρέλαβα στο σπίτι μου σε ένα χωριο 10 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη χωρίς μεταφορικά και πληρώνοντας με αντικαταβολή.Συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση και για την άμεση παράδοση.

Φώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Σε μία μέρα μου παρέδωσαν τη παραγγελία μου, είστε super! Συνεχίστε πάντα έτσι, μην χαλάσετε και εσείς.

Georgos Papadakis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

συστηνεται ανεπιφυλακτα

ΑΝΤΡΕΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ EXPRESS ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΥΤΕ 15 ΩΡΕΣ 500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ

ΧΡΟΝΗΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Η καλύτερη τιμή στην αγορά και από τις καλύτερες εξυπηρετήσεις. Απόλυτα ευχαριστημένος !!!!

ΚΩΣΤΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Συγχαρητηρια.Πιστευω ότι μόνο εσείς θα μπορούσατε να παραδωσετε την γεννήτρια kipor με βαρος 310 κιλά εντελώς δωρεάν στις Σέρρες. Είσαστε πολύ πολύ επαγγελματίεςΕυχαριστώ θερμα

Γεωργίου Νίκος

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Έκανα παραγγελία στο kdtools με παραλαβή από την έδρα τους επειδή μένω κοντά. Αυτό που είδα δεν το έχω ξαναδεί ποτέ! Εχουν απίστευτο στοκ και εξυπηρετούν τους πελάτες με i-pad, apple tv και είναι όλο οθόνες. Πολύ hi-tech εξυπηρέτηση και super τιμές.

toolboy

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Εξαιρετική εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές. Μετά από κάποιες αγορές, πήγα στο μαγαζί τους και διαπίστωσα ότι έχουν πάρα πάρα πολλά πράγματα που δεν τα έχουν στο site και σε πολύ καλές τιμές. Μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα θελήσω κάτι που δεν βρήκα στο site να τους το ζητήσω τηλεφωνικά. Πραγματικοί επαγγελματίες. Εύγε σας κύριοι.

Νίκος Βέμπος Ιδιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Εξυπηρετικότατοι, αξιόπιστοι και πολύ γρήγοροι.

John Maroudis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Ποτιστικό στροβιλο-κίνησης Gardena Comfort (8143)
Παλμικό ποτιστικό πλήρους κύκλου ή ημικύκλιου Gardena Comfort (8141)