Αρχική >> Gardena >> Φροντίδα δέντρων και θάμνων >> Πριόνια >> Κυρτό πριόνι κήπου Gardena 300P Combi (8739)

Κυρτό πριόνι κήπου Gardena 300P Combi (8739)

Κυρτό πριόνι κήπου Gardena 300P Combi (8739)
Gardena 300P Combi (8739)

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  
22%

Κυρτό πριόνι κήπου Gardena 300P Combi (8739)

Βολικό πριόνισμα σε ύψος έως 5 μέτρα.
 
Το Κυρτό Πριόνι Κήπου Combisystem της GARDENA με μήκος λεπίδας 340 mm μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους ανάλογα με το πού θέλετε να πριονίσετε: αν θέλετε να κόψετε με ευκολία προσβάσιμα κλαδιά, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το Κυτρό Πριόνι Κήπου όπως ένα «κανονικό» πριόνι χειρός. Το πριόνι εφαρμόζει καλά στο χέρι σας χάρη στην εργονομική λαβή με τα άνετα μαλακά πλαστικά συστατικά της. Αν θέλετε να κόψετε κλαδιά σε ύψος μέχρι 5 μέτρα, απλώς επεκτείνετε το Πριόνι Κήπου χρησιμοποιώντας μια τηλεσκοπική λαβή combisystem. Πρακτικό: απλώς τοποθετείστε τη λαβή combisystem στο πριόνι. Το κλείδωμα ασφαλείας εγγυάται ότι η σύνδεση θα παραμένει ασφαλής. Η οδόντωση ακριβείας με τις ανθεκτικές άκρες των δοντιών και την τριπλή τους επεξεργασία εγγυάται ένα ασφαλές κόψιμο. Χάρη στην ειδική επίστρωση, το Κυρτό Πριόνι Κήπου 300 P προστατεύεται ιδανικά από τη σκουριά. Καθώς πριονίζετε, το stop στο τέλος της λαβής αποτρέπει την ολίσθηση ακόμη και κατά τη διάρκεια των κινήσεων τραβήγματος. Είναι εύκολο να αφαιρέσετε πριονισμένα κλαδιά χρησιμοποιώντας τον γάντζο στην άκρη της λεπίδας. Αυτό το πριόνι μπορεί να κρεμαστεί από την ενσωματωμένη θηλιά και η λεπίδα του μπορεί να προστατεύεται χρησιμοποιώντας το κάλυμμα λεπίδας. Αυτό εξασφαλίζει ότι το Κυρτό Πριόνι Κήπου Combisystem αποθηκεύεται πάντα με ασφάλεια. Η διάρκεια της εγγύησης ανέρχεται σε 25 χρόνια.
 
Χρήση σε ύψος μέχρι 5 μέτρων
Για εργασίες πριονίσματος σε ύψος έως 5 m, μπορείτε να επεκτείνετε εύκολα το Κυρτό Πριόνι Κήπου με ένα Τηλεσκοπικό Κοντάρι της GARDENA .
 
 
25 χρόνια εγγύηση
 
Η ποιότητα επιβραβεύεται - με το Πριόνι Κήπου της GARDENA μπορείτε να απολαμβάνετε την κοπή κλαδιών για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
Ευέλικτο στη χρήση - για ύψος μέχρι 5 μέτρα
 
Ένα προϊόν - πολλαπλές χρήσεις χρησιμοποιήστε το Πριόνι Κήπου CS με τη λαβή για κοντινή απόσταση ή με την επέκταση σε αυξημένα ύψη με την τηλεσκοπική λαβή.
 
Βολικό και χωρίς κόπο
 
Αυξήστε τη δύναμη κοπής σας με ευκολία - χάρη στην οδόντωση ακριβείας με τριπλό τρόχισμα και στις ανθεκτικές άκρες των δοντιών.
 
Γάντζος για την απομάκρυνση των κομμένων κλαδιών
 
Ο γάντζος για την απομάκρυνση κομμένων κλαδιών στο μπροστινό μέρος της λεπίδας του πριονιού καθιστά το τράβηγμα των πριονισμένων κλαδιών ευκολότερο.

Προδιαγραφές

  • Μήκος λεπίδας 315 mm
  • Οδόντωση Σταυρωτή οδόντωση, Ειδικά δοντάκια για κοπή κατά το τράβηγμα
Κωδ. Προϊόντος GAR-8739
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 1 έως 3 ημέρες
 
Αρχική Τιμή: €49,00
Τελική Τιμή: 38,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Συγχαρητηρια.Πιστευω ότι μόνο εσείς θα μπορούσατε να παραδωσετε την γεννήτρια kipor με βαρος 310 κιλά εντελώς δωρεάν στις Σέρρες. Είσαστε πολύ πολύ επαγγελματίεςΕυχαριστώ θερμα

Γεωργίου Νίκος

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Σε μία μέρα μου παρέδωσαν τη παραγγελία μου, είστε super! Συνεχίστε πάντα έτσι, μην χαλάσετε και εσείς.

Georgos Papadakis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Καλημέρα σας .Ελαβα σήμερα την γεννητρια που παρήγγειλα και ήθελα να σας ευχαριστήσω γιά την άμεση εξυπηρετηση και την πολύ καλη αγορά που έκανα. Θα χαρώ πολυ να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον

Νικολαος Πουλης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ EXPRESS ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΥΤΕ 15 ΩΡΕΣ 500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ

ΧΡΟΝΗΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Προχθές παρήγγειλα, ................ χθές παράλαβα !!! Είστε πραγματικά ασυνήθιστα γρήγοροι για τα ελληνικά δεδομένα . Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί σας και είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση ... Θα παρακολουθώ και τις τιμές σας .Ευχαριστώ ....

Αθανάσιος Σταυρίδης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Απίστευτο για την μέχρι τώρα Ελληνική εμπειρία μου στις ηλεκτρονικές παραγγελίες!!!Στις 14-01-2013 (χθες) παρήγγειλα κάποια μονωτικά υλικά αξίας περίπου στα 500 Ευρώ και πριν περάσουν 24 ώρες, σήμερα, 15-01, τα παρέλαβα στον χώρο μου!!! Είστε απίστευτα αξιόπιστοι!!! Συγχαρητήρια!!!Θα ενημερώσω φίλους και γνωστούς!!! Σας ευχαριστώ πολύ!

Παναγιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Έκανα παραγγελία στο kdtools με παραλαβή από την έδρα τους επειδή μένω κοντά. Αυτό που είδα δεν το έχω ξαναδεί ποτέ! Εχουν απίστευτο στοκ και εξυπηρετούν τους πελάτες με i-pad, apple tv και είναι όλο οθόνες. Πολύ hi-tech εξυπηρέτηση και super τιμές.

toolboy

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

συστηνεται ανεπιφυλακτα

ΑΝΤΡΕΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Ταχύτατη και ικανοποιητικότατη η εξυπηρέτηση της εταιρίας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το προϊόν... προτείνω το site ανεπιφύλακτα για τις αγορές σας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

Λευτέρης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Καλησπέρα,στις 6/3/2012 το πρωί παρήγγειλα ένα σκαπτικό master MD 50RSR/1+1 και σήμερα στις 7/3/2012 το μεσημέρι το παρέλαβα στο σπίτι μου σε ένα χωριο 10 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη χωρίς μεταφορικά και πληρώνοντας με αντικαταβολή.Συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση και για την άμεση παράδοση.

Φώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Κυρτό πριόνι κήπου Gardena 300 P COMBI (8738-20)
Πριόνι με τόξο 53 cm Gardena Comfort 530 (8747)