Αρχική >> Durostick >> Βελτιωτικά και Ειδικά Προϊόντα >> Προϊόντα επένδυσης, προστασίας και διακόσμησης πετρών και οικοδομικών επιφανειών >> DUROSTICK DS-252 FLEX Eύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία για τοίχους και δάπεδα 25KGR Λευκό

DUROSTICK DS-252 FLEX Eύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία για τοίχους και δάπεδα 25KGR Λευκό

DUROSTICK DS-252 FLEX Eύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία για τοίχους και δάπεδα 25KGR Λευκό
 DUROSTICK DS-252 FLEX

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  
18%

Eύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία για τοίχους & δάπεδα DUROSTICK DS-252 FLEX

Συσκευασία 25 kg Λευκό

Ιδιότητες
 
Έτοιμο λευκό τσιμεντοκονίαμα, με υψηλές μηχανικές αντοχές, κατάλληλο για εφαρμογή σε κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες, σε εσωτερικούς ή και εξωτερικούς χώρους.
 
Στην ειδική ινοπλισμένη σύνθεσή του, περιέχονται τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες κορυφαίας ποιότητας που του προσδίδουν ευκαμψία, άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα, πολύ καλή εργασιμότητα, μεγάλη αντοχή στην τριβή και τελική επιφάνεια με υψηλές αντοχές.
 
Ακολουθεί με επιτυχία τις συστολές και διαστολές των επιφανειών χωρίς να ρηγματώνει, μένει ανεπηρέαστο από μικροδονήσεις, ενώ αντέχει στις απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές και τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος.
 
Βιομηχανικά τελειοποιημένη, η Εύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία DS-252 Flex της DUROSTICK, αποτελεί την εξέλιξη των παραδοσιακών πατητών τσιμεντοκονιών και δεν απαιτεί κανενός είδους ενίσχυση με βελτιωτικά γαλακτώματα.
 
Δημιουργεί άψογα φινιρισμένες επιφάνειες, σε κατοικίες με γούστο και επαγγελματικούς χώρους με άποψη.
 
Χρωματίζεται σε πλούσια γκάμα αποχρώσεων, με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C/P. Με τους τσιμεντοειδείς αρμόστοκους της DUROSTICK, στο σύνολο των 32 αποχρώσεών τους καθώς και με το Δοσομετρικό Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές τεχνοτροπίες επάνω στην επιφάνεια της Πατητής για να εξελίξετε το αποτέλεσμα.
 
Κατατάσσεται στην κατηγορία PCC - R2 σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1504 - 3.
 
Εφαρμογές
 
Η Εύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία DS-252 Flex της DUROSTICK, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δάπεδα και τοίχους σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από μπετόν, σοβά, καθώς και σε ελαφριές κατασκευές με ασταρωμένες γυψοσανίδες με Αστάρι Διαλύτου ή AQUAFIX της DUROSTICK και τσιμεντοσανίδες, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία τους, αρκεί να είναι καλά αγκυρωμένες.
 
Η μεγάλη ευκαμψία της, επιτρέπει τη χρήση και σε πιο απαιτητικές εφαρμογές, εκεί  που μέχρι τώρα η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας δεν ήταν δυνατή. Δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση, δονούμενα δάπεδα και τοίχοι, πατάρια, δάπεδο από κόντρα πλακέ θαλάσσης ή επιμελώς καθαρισμένη λαμαρίνα, αφού πρoηγηθεί το αστάρωμά της με Ακρυλικό Χαλαζιακό Αστάρι DS-255 της DUROSTICK, ταράτσες και μπαλκόνια που εκτίθενται σε ακραίες καιρικές συνθήκες, είναι μερικές από τις εφαρμογές που η Εύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία.
 
Η ευκαμψία της, σε συνάρτηση με την ισχυρή της πρόσφυση, επιτρέπει τη διεύρυνση των εφαρμογών της, αποτελώντας τη λύση σε νέες κατασκευές, καθώς και σε ανακαινίσεις ή αναπλάσεις χώρων όπου υπάρχουν παλαιές τσιμεντοκονίες, μωσαϊκό, παλαιά πλακάκια κ.ά. που έχουν προετοιμαστεί με τον κατάλληλο τρόπο για να την υποδεχθούν.
 
Πλεονεκτήματα
 • Μεγάλο εύρος εφαρμογών, σε ποικίλα υποστρώματα, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία.
 • Ανεπηρέαστη συμπεριφορά στις μικροδονήσεις και τις συστολοδιαστολές των επιφανειών.
 • Υψηλές μηχανικές αντοχές της τελικής επιφάνειας.
 • Εξελιγμένη σύνθεση που δεν απαιτεί κανενός είδους βελτιωτικό πρόσθετο.
 • Δουλεύεται με χαρακτηριστική ευκολία.
 • Προσφέρει αποτέλεσμα με εξαιρετικό διακοσμητικό ενδιαφέρον, εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική μας παράδοση. 
 • Χρωματίζεται και τεχνοτροπείται
Παρατηρήσεις
 • Οι χρόνοι που αναφέρονται , αφορούν σε συνθήκες περιβάλλοντος με θερμοκρασία 23°C και σχετική υγρασία γύρω στο 50% και εξαρτώνται επίσης από τη φύση του υποστρώματος και το πάχος στρώσης του υλικού.
 • Στις περιπτώσεις όπου υπάρχει έντονη υγρασία και χαμηλές θερμοκρασίες, προτείνεται η εφαρμογή του βερνικιού να πραγματοποιείται μετά από 7 ημέρες.
 • Το προϊόν, μετά την πλήρη σκλήρυνσή του, είναι ακίνδυνο για την υγεία και το περιβάλλον.
 • Ποσότητες των 1.800kg μπορεί να παραδοθούν έτοιμες χρωματισμένες σε οποιαδήποτε απόχρωση του χρωματολογίου DUROCOLOR POWDER - C.
Χρήσιμες Συμβουλές
 • Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες των 5°C και μεγαλύτερες των 35°C.
 • Κατά τους θερινούς μήνες η τελική επιφάνεια πρέπει να προστατεύεται από την έντονη ηλιοφάνεια και να διαβρέχεται μία έως δύο φορές για τις επόμενες 24 ώρες ώστε να αποφεύγεται η πρόωρη αφυδάτωση.
Καθαρισμός Εργαλείων

Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση τους με νερό.

1. Προετοιμασία επιφάνειας:

Το υπόστρωμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σκόνες, λάδια, σαθρά υλικά και να διαβρέχεται καλά πριν την εφαρμογή. Η δημιουργία αρμών διαστολής θεωρείται επιβεβλημένη σε δάπεδα, σε εξωτερικούς χώρους κάθε 25 - 30m2 και σε εσωτερικούς κάθε 50m2.

Σε εσωτερικούς χώρους είναι απαραίτητη και η δημιουργία περιμετρικού αρμού 8 - 10mm για τα δάπεδα.

2. Εφαρμογή:

Προστατεύουμε, καλύπτοντας περιμετρικά τις επιφάνειες για να μη λερωθούν. Αναμειγνύουμε την Εύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία DS-252 Flex σε αναλογία 25kg κονίαμα σε 5lt καθαρό νερό, αναδεύοντας με δράπανο χαμηλών στροφών ή με μπετονιέρα κονιαμάτων, έως ότου δημιουργηθεί μία ομοιογενής μάζα χωρίς σβώλους. Αφήνουμε το μείγμα να ωριμάσει για 5-10 λεπτά και αναδεύουμε περιοδικά. Διαβρέχουμε με καθαρό νερό τόση επιφάνεια όση θα επενδύσουμε άμεσα με Πατητή Τσιμεντοκονία.

 
Εναποθέτουμε το μείγμα με μυστρί στο υπόστρωμα και στη συνέχεια με οδοντωτή σπάτουλα το απλώνουμε σε πάχος 5-10mm ανά στρώση. Πιέζουμε το υλικό ώστε να εξαλειφθούν οι εγκλωβισμένες φυσαλίδες για να μη δημιουργήσουν ‘τρύπες’ στην επιφάνεια.
 
Συνιστάται στα δάπεδα και ιδιαίτερα σε χώρους που δέχονται μεγάλο φορτίο κίνησης (όπως είναι οι επαγγελματικοί χώροι), ή που δέχονται δονήσεις (όπως είναι τα πατάρια κ.ά.), ο οπλισμός της Πατητής Τσιμεντοκονίας με το Υαλόπλεγμα DS-4160 της DUROSTICK (άνοιγμα καρέ 4x4mm και βάρος 160gr/m2). Στη ‘χτενισμένη’ Πατητή, απλώνουμε το υαλόπλεγμα και το εγκιβωτίζουμε στο υλικό με τη φαρδιά σπάτουλα. Περίπου 1-1,5 ώρα αργότερα και αφού η Πατητή έχει ‘τραβήξει’, επανερχόμαστε.
 
Για να μην ‘πληγώσουμε’ την επιφάνειά της, τοποθετούμε φύλλα πολυστερίνης που θα την προστατεύσουν από τα παπούτσια και τα γόνατα του εφαρμοστή. Ψεκάζουμε την επιφάνεια με νερό και με τριβίδι την εξομαλύνουμε στο σύνολό της. Στη συνέχεια με μυστρί, πατάμε την Τσιμεντοκονία και της δίνουμε το χαρακτήρα της Πατητής.
 
Τελικά με τη φαρδιά σπάτουλα, λειαίνουμε και τελειοποιούμε.
 
Η Πατητή Τσιμεντοκονία ανταποδίδει τη φροντίδα που δέχεται από το μάστορα και τα εργαλεία του και γρήγορα αναδεικνύει τις πατίνες και τα ‘νερά’ της. Μετά από 4 έως 8 ημέρες (ανάλογα τις συνθήκες περιβάλλοντος) και αφού το υλικό έχει ωριμάσει και έχει στεγνώσει σε βάθος, ερχόμαστε να ενισχύσουμε την προστασία στην επιφάνεια εφαρμόζοντας το Ακρυλικό Βερνίκι εμποτισμού διαλύτου VISTA της DUROSTICK.
 
Εξαιρετικά διαυγές με ματ απόδοση και ισχυρά φίλτρα UV, θα αδιαβροχοποιήσει την επιφάνεια, θα την κάνει ελαιοαπωθητική για να μην την ‘ποτίζουν’ λεκέδες, θα την προστατεύσει από την καθημερινή χρήση και θα επιτρέψει το συχνό καθαρισμό της με ήπια οικιακά καθαριστικά.
 
Προστατεύουμε επίσης με το πολυουρεθανικό ματ βερνίκι 2 συστατικών DECOFIN POLYURETHANE.
 
Είναι κατάλληλα τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση και εφαρμόζονται με χαρακτηριστική ευκολία.
 
Σε εσωτερικές επιφάνειες μπορούμε να εφαρμόσουμε και το εποξειδικό γυαλιστερό βερνίκι 2 συστατικών DECOFIN EPOXY SF.
 

Σε εσωτερικές κάθετες επιφάνειες, συνιστάται η εφαρμογή του Ματ Βερνικιού DECOFIN AQUA της DUROSTICK..

7 kg/m²/ ανά 5mm πάχους στρώσης
Διατηρείται σε καλά κλεισμένες συσκευασίες σε ξηρούς και σκιερούς χώρους για τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Το προϊόν περιέχει τσιμέντο Portland και ταξινομείται ως ερεθιστικό. Πριν από τη χρήση του συμβουλευτείτε τις οδηγίες προφύλαξης στη συσκευασία του προϊόντος ή στο έντυπο δεδομένων ασφαλείας.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 
(Συνθήκες μετρήσεων 20 °C και 50% R.H.)
Μορφή - Χρώμα: Τσιμεντοειδές κονίαμα - λευκό
Τοξικό/εύφλεκτο (κατά ΕΝ 88/379): Όχι
Φαινόμενο ειδικό βάρος ξηρού κονιάματος: 1,35 ± 0,05 kg / lt
Φαινόμενο ειδικό βάρος νωπού κονιάματος: 1,80 ± 0,05 kg / lt
Μέγιστη διάμετρος κόκκου: 1,30 mm
Απαίτηση σε νερό: 5 lt σε 25 kg κονία
Θερμοκρασία εφαρμογής: Aπό +5 °C έως +35 °C
Θερμοκρασιακή αντοχή: Aπό -35 °C έως +90 °C
Χρόνος ζωής στο δοχείο: 2 ώρες
Μέγιστο πάχος εφαρμογής: 5 - 10mm / στρώση για δάπεδα, 2 - 3mm / στρώση για τοίχους
Εφαρμογή προστατευτικής βαφής ή αδιαβροχοποίησης: Μετά από 4 έως 8 ημέρες
Bατότητα: Μετά από 8 ώρες
Τρίψιμο με μηχανή: Μετά από 24 ώρες
Αντοχή σε Γήρανση: Άριστη
Αντοχή σε Oξέα: Άριστη (εάν pH > 3)
Αντοχή σε Aλκάλια: Άριστη
Περιεχόμενα χλωροϊόντα κατά ΕΝ 1015-17: <0,05%
 
Μηχανικές Αντοχές
 
Αντοχή 28 ημερών, κατά ΕΝ 12190, σε:
• κάμψη: 7,00±1,00 Ν/mm²
• θλίψη: 20,00±2,00 Ν/mm²
Πρόσφυση στο σκυρόδεμα, κατά ΕΝ 1542: ≥ 1,80 N / mm²
Πρόσφυση μετά από 50 κύκλους ψύξης - απόψυξης κατά ΕΝ 13687 - 1: ≥ 1,38 N / mm²
Τριχοειδής απορρόφηση νερού w κατά ΕΝ 13057: w < 0,15kg/m².h0,5

 

Κωδ. Προϊόντος DUR-DS-252-25-WH
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Σε απόθεμα
 
Αρχική Τιμή: €34,00
Τελική Τιμή: 28,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΟ SERVICE

ΤΑΓΚΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Αφορά αγορά πιστολέτου makita Hr 2611ft στη χαμηλότερη τιμή και με δωρεάν μεταφορικά.Τα παιδιά είναι επίσημοι συνεργάτες της makita και μου βρήκαν και ανταλλακτικά original makita , για εργαλεία που είχα,και όλοι μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν.Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσω!

Greatal

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Συγχαρητηρια.Πιστευω ότι μόνο εσείς θα μπορούσατε να παραδωσετε την γεννήτρια kipor με βαρος 310 κιλά εντελώς δωρεάν στις Σέρρες. Είσαστε πολύ πολύ επαγγελματίεςΕυχαριστώ θερμα

Γεωργίου Νίκος

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Απίστευτο για την μέχρι τώρα Ελληνική εμπειρία μου στις ηλεκτρονικές παραγγελίες!!!Στις 14-01-2013 (χθες) παρήγγειλα κάποια μονωτικά υλικά αξίας περίπου στα 500 Ευρώ και πριν περάσουν 24 ώρες, σήμερα, 15-01, τα παρέλαβα στον χώρο μου!!! Είστε απίστευτα αξιόπιστοι!!! Συγχαρητήρια!!!Θα ενημερώσω φίλους και γνωστούς!!! Σας ευχαριστώ πολύ!

Παναγιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

συστηνεται ανεπιφυλακτα

ΑΝΤΡΕΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Η καλύτερη τιμή στην αγορά και από τις καλύτερες εξυπηρετήσεις. Απόλυτα ευχαριστημένος !!!!

ΚΩΣΤΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση!Ευχές για Υγεία & Καλές Δουλειές, Με εκτίμηση,Κώστας Παπαχριστοδούλου

Κώστας Παπαχριστοδούλου

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Σας ευχαριστουμε για την αμεση παραδοση.Ευχομαστε να συνεχισετε ετσι μ'αυτον τον συνεπη και συνεργασιμο επαγγελματισμο. Καλες δουλειες!

nikolaidis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Καλησπέρα,στις 6/3/2012 το πρωί παρήγγειλα ένα σκαπτικό master MD 50RSR/1+1 και σήμερα στις 7/3/2012 το μεσημέρι το παρέλαβα στο σπίτι μου σε ένα χωριο 10 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη χωρίς μεταφορικά και πληρώνοντας με αντικαταβολή.Συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση και για την άμεση παράδοση.

Φώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Παράγγειλα μια γεννήτρια (Kumatsu GB 3000) ήρθε στο σπίτι μου γρήγορα και με αντικαταβολή!!!! Καλύτερα δεν γίνεται!!!! Σας ευχαριστώ πολύ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΑΡΙΔΑΙΑ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Πατητή τσιμεντοκονία δαπέδου και τοίχου DUROSTICK DS-250 25KG
Kαθαριστικό φυσικών πετρών DUROSTICK D-7