Αρχική >> Δομικά-Μονωτικά Υλικά >> Στεγανωτικά Υλικά >> Στεγανωτικά Tαρατσών >> DUROSTICK D-30 Τσιμεντοειδές ελαστομερές σφραγιστικό και στεγανωτικό 2 συστατικών 6,5KGR

DUROSTICK D-30 Τσιμεντοειδές ελαστομερές σφραγιστικό και στεγανωτικό 2 συστατικών 6,5KGR

DUROSTICK D-30 Τσιμεντοειδές ελαστομερές σφραγιστικό και στεγανωτικό 2 συστατικών 6,5KGR
DUROSTICK D-30 DUROSTICK D-30 DUROSTICK D-30 DUROSTICK D-30

Ποιά είναι η χρεώση για τα μεταφορικά;

  
24%

Το DUROSTICK D-30 είναι τσιμεντοειδές ελαστομερές σφραγιστικό & στεγανωτικό 2 συστατικών. 6,5KGR

Ιδιότητες
 
Τσιμεντοειδές επισκευαστικό σφραγιστικό ρωγμών και στεγανωτικό 2 συστατικών, για κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες.
 
Διακρίνεται για την ισχυρή πρόσφυση σε πορώδεις επιφάνειες (μπετόν, σοβά), την απόλυτη προστασία τους από την υγρασία και την αποτροπή δημιουργίας νέων ρηγματώσεων.
 
Δεν ξεφλουδίζει, βάφεται με κάθε είδους πλαστικό χρώμα, ενώ μπορεί να χρωματιστεί είτε με την προσθήκη χρωστικών σε συσκευασία σύριγγας (σύστημα DUROCOLOR), είτε με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C.
 
Εφαρμογές
 
Το D-30 είναι κατάλληλο για πληθώρα εφαρμογών, όπως:
 
Ως σφραγιστικό:
Σφραγίζει και στεγανοποιεί ρωγμές πάχους 1-2 mm, σε ταράτσες, τοιχοποιίες από μπετόν ή σοβά.
Είναι ιδανικό για την αποτελεσματική και οικονομική σφράγιση περιμετρικά σε κάσες κουφωμάτων από σίδερο, αλουμίνιο, ξύλο, με τη χρήση του προωθητικού πιστολιού για σφραγιστικά «σαλάμια» DUROSEAL 600 της DUROSTICK.
 
Ως επαλειφόμενο στεγανωτικό:
Στεγανοποιεί για πολλά χρόνια βορινούς τοίχους, εκτεθειμένους σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες που αποδεδειγμένα δεν προστατεύονται με την εφαρμογή ακρυλικών χρωμάτων. Στη συνέχεια, οι επιφάνειες μπορούν να βαφούν ύστερα από 1 εβδομάδα, αλλά πλέον μόνο για αισθητικούς λόγους. 

1. Προετοιμασία επιφάνειας
Οι επιφάνειες να είναι καθαρές, απαλλαγμένες από σαθρά σημεία, σκόνες και παλιά χρώματα και να διαβρέχονται πριν από την εφαρμογή του.

2. Εφαρμογή
Ως σφραγιστικό:
Aφού βγάλουμε το σακουλάκι από το δοχείο Α, προσθέτουμε το γαλάκτωμα του δοχείου Β στο δοχείο Α. Αδειάζουμε το σακουλάκι με το κονίαμα, ανακατεύοντας σιγά σιγά με ένα καθαρό ξύλο ή στη μεγάλη συσκευασία με δράπανο χαμηλών στροφών, έως ότου σχηματιστεί μία ομοιογενής μάζα, χωρίς σβώλους. Εάν οι ρωγμές έχουν πλάτος έως 2 mm, αφαιρούμε επιφανειακά το σοβά τελικής στρώσης εκατέρωθεν της ρωγμής, αυξάνοντας έτσι το πλάτος της ρωγμής στα 5 mm. Καθαρίζουμε από σκόνες και διαβρέχουμε. Πριν αυτό στεγνώσει, σφραγίζουμε με ελαστομερές τσιμεντοειδές σφραγιστικό D-30 χρησιμοποιώντας ανοξείδωτη σπάτουλα.
Ως επαλειφόμενο στεγανωτικό:
Ακολουθούμε τις προαναφερθείσες κινήσεις, με τη διαφορά ότι προσθέτουμε 10% καθαρό νερό στο γαλάκτωμα, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ομοιογενής μάζα, χωρίς σβώλους, τόσο πηκτή ώστε να στέκεται στη βούρτσα ή στο ρολό χωρίς να στάζει. Στη συνέχεια, διαβρέχουμε το υπόστρωμα, λίγο πριν από την εφαρμογή του υλικού, μέχρι κορεσμού. Το μείγμα παραμένει εργάσιμο για 4 ώρες και επαλείφεται σε 2-3 επιστρώσεις, πάχους 1 mm έκαστη, σταυρωτά, με ρολό πλαστικού χρώματος, βούρτσα ή φαρδύ πινέλο. Η τελική επιφάνεια του υλικού πρέπει να προφυλάσσεται από τον παγετό και τις υψηλές θερμοκρασίες για τις επόμενες 3 ημέρες.

Ως σφραγιστικό:
1,3 kg για 30 τρέχοντα μέτρα αρμού διαστάσεων 5x5 mm

Ως στεγανωτικό:
1,3 kg/m²/mm πάχους στρώσης

Διατηρείται σε ξηρούς χώρους, προστατευμένους από τον παγετό, για τουλάχιστον 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

Συστατικό Α:
Περιέχει τσιμέντο Portland. Πριν από τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες προφύλαξης στη συσκευασία του προϊόντος ή στο έντυπο δεδομένων ασφαλείας.

Συστατικό Β:
Δεν χρειάζεται κάποια επισήμανση επικινδυνότητας βάσει της ισχύουσας ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. Συνιστάται όμως να διατηρείται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή, δείχνοντας το δοχείο ή την ετικέτα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Μορφή: Α συστατικό:Τσιμεντοειδής κονία, B συστατικό: Ελαστομερές ακρυλικό στυρενίου
 • Χρώμα: Λευκό
 • Αναλογία μείξης (μικρή συσκευασία): Α συστατικό: 1.000gr, Β συστατικό: 300 gr
 • Αναλογία μείξης (μεγάλη συσκευασία): Α συστατικό: 5kg,Β συστατικό:  1,5 kg
 • Θερμοκρασία εφαρμογής: Από +5 °C έως +35 °C
 • Θερμοκρασιακή αντοχή: Από -20 °C έως +100 °C
 • Χρόνος ανάμειξης: 5 λεπτά
 • Χρόνος ζωής στο δοχείο: 4 ώρες σε θερμοκρασία 20 °C
 • Συρρίκνωση: Μηδαμινή
 • Στεγανότητα: Σε πίεση νερού έως και 7atm (kg/cm²) κατά DIN 1048
 • Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία: Άριστη
 • Δυνατότητα συστολοδιαστολής: ±10% στα 2 mm

 

Κωδ. Προϊόντος DUR-D-30-6-5KG
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Σε απόθεμα
 
Αρχική Τιμή: €29,00
Τελική Τιμή: 22,00
Ποσότητα
Facebook Twitter και περισσότερα

Αξιολογήσεις πελατών

Αφορά αγορά πιστολέτου makita Hr 2611ft στη χαμηλότερη τιμή και με δωρεάν μεταφορικά.Τα παιδιά είναι επίσημοι συνεργάτες της makita και μου βρήκαν και ανταλλακτικά original makita , για εργαλεία που είχα,και όλοι μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν.Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσω!

Greatal

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Σας ευχαριστουμε για την αμεση παραδοση.Ευχομαστε να συνεχισετε ετσι μ'αυτον τον συνεπη και συνεργασιμο επαγγελματισμο. Καλες δουλειες!

nikolaidis

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Πήρα κιόλας τα πράγματα!! Μπράβο σας και για την άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και για την παράδοση.

Παναγιώτης Αλιφέρης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

αγορασα απο το KD ενα γωνιακο τροχο metabo wx 22-230 στη φθηνωτερη τιμη της αγορας. αυτο ειναι το λιγοτερο.ενω σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο,καποια στιγμη,και χωρις να εχει δουλεψει πανω απο 10 ωρες ειχε προβλημα με το διακοπτη εκινησης.εχει εγγυηση 3 χρονια,και τον εστειλα στην αντιπροσωπεια.εκει αρχισε το δραμα... αφου τον κρατησαν περιπου 40 ημερες, με ενημερωσαν οτι το ανταλακτικο που περιμεναν απο γερμανια, δεν ηρθε,και δεν ηξεραν ποτε τελικα θα ερθει.τοτε πηρα τηλεφωνο στο καταστημα, και μιλησα με τον κ. ΔΙΟΝΥΣΑΤΟ.τι εγινε; σε τρεις μερες ειχα εναν καινουριο τροχο,και χωρις να επιβαρινθω τα εξοδα μεταφορας. επαγγελματιες τετοιου ειδους συναντας μαλλον στο πουθενα.αξιζει τον κοπο να αγορασετε απο εκει. ευχαριστω, ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Καλημέρα σας .Ελαβα σήμερα την γεννητρια που παρήγγειλα και ήθελα να σας ευχαριστήσω γιά την άμεση εξυπηρετηση και την πολύ καλη αγορά που έκανα. Θα χαρώ πολυ να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον

Νικολαος Πουλης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Η καλύτερη τιμή στην αγορά και από τις καλύτερες εξυπηρετήσεις. Απόλυτα ευχαριστημένος !!!!

ΚΩΣΤΑΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Συγχαρητήρια για την οργάνωση και την προβολή της εταιρίας σας στο Διαδίκτυο.Ρώτησα την Τρίτη,παρήγγειλα την Τετάρτη και παρέλαβα το προϊόν (Beta KOALA B100 ) την Παρασκευή στην πόρτα μου στην Γενισέα Ξάνθης.Παρόμοια εξυπηρέτηση έτυχα μόνον από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.Συστήνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία οποιουδήποτε με την επιχείρησή σας και σας εύχομαι Καλές Δουλειές.

Ζαχαριάδης Πολυχρόνης Ιδιώτης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Προχθές παρήγγειλα, ................ χθές παράλαβα !!! Είστε πραγματικά ασυνήθιστα γρήγοροι για τα ελληνικά δεδομένα . Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί σας και είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση ... Θα παρακολουθώ και τις τιμές σας .Ευχαριστώ ....

Αθανάσιος Σταυρίδης

Προβολή αξιολογήσεων
Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

: *
: *
: *
 
Previous pageπροηγούμενο προϊόν επόμενο προϊόνNext page
Υβριδικό στεγανωτικό ταρατσών NEOTEX Neoroof
Eλαστομερές στεγανωτικό ταρατσών DUROSTICK DS-220 15 kg